Хвиля кохання буквально збивала її з ніг, але вже 11 років – вона вдова: від чого помер чоловік Тіни Кароль

Тіна Кароль була в щасливому шлюбі з Євгеном Огіром та у них була щаслива сім'я, подружжя виховувало сина Веніаміна, але раптом все скінчилось - що сталося з чоловіком співачки?

2008 року Тіна Кароль вступила в шлюб з Євгеном Огіром, який був її другим продюсером. Церемонія одруження відбулася на узбережжі океану і залишалася абсолютно конфіденційною від уваги публіки. Лише через шість місяців після цього пара вирішила публічно закріпити свій союз церковним шлюбом у Києво-Печерській лаврі. Цей момент став особистим тріумфом для артистки.

Той рік виявився надзвичайно насиченим для подружжя, адже саме в цей час у них народився первісток, хлопчик на ім’я Веніамін. Шлюб Тіни та Євгена виглядав стабільним і гармонійним, сповненим взаєморозуміння та підтримки, які є так необхідними у житті. Для своєї коханої Євген збудував новий будинок під Києвом, в якому вони планували провести разом багато років.

Тіна Кароль розповіла, від чого помер її чоловік Євген Огір
Тіна Кароль розповіла, від чого помер її чоловік Євген Огір

Проте, радість їхнього життя була раптово перервалась, коли Євгену був поставлений невиліковний діагноз – рак шлунка. Ця трагічна новина справила глибоке враження на весь український шоу-бізнес.

Протягом 18 місяців боротьби, впродовж яких Тіна Кароль пройшла через лікування в провідних клініках як за кордоном, так і в Україні, а також через важкі курси хіміотерапії, лікування не принесло бажаного результату. 2013 року Євген помер, залишивши Тіну вдовою. Смерть і прощання з чоловіком стали найтрагічнішою подією в її житті.

Тіна Кароль розповіла, від чого помер її чоловік Євген Огір
Тіна Кароль розповіла, від чого помер її чоловік Євген Огір

Попри неймовірні труднощі, співачка змогла зібратися і знайти сили заради сина і пам’яті чоловіка. Тіна не сховалася від світу у своєму горі, вона вшанувала пам’ять про чоловіка, відспівавши багато концертів під час гастрольного туру “Сила кохання та голосу”. Також, в пам’ять про Євгена, вона присвятила йому свій альбом “Пам’ятаю”.

Тіна Кароль розповіла, від чого помер її чоловік Євген Огір
Тіна Кароль розповіла, від чого помер її чоловік Євген Огір

З того часу Тіна більше не вступала в нові шлюби, але її особисте життя довгий час обговорювалося в контексті можливих романтичних стосунків з різними колегами. Від короткого, але щасливого шлюбу у співачки залишився син Веніамін Огір, який зростав і став схожим на батька. Нині хлопець є головною радістю в житті Тіни Кароль.

Нові статті

Схожі статті

Зі Златою Огнєвіч не вийшло: куди зник переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний – повністю змінив імідж

Андрій Задворний хоч і став переможцем "Холостячки-2", але йому так і не вдалося підкорити до кінця серце Злати Огнєвіч - як змінилось життя чоловіка?

“Від 30 до 50”: Катя Полтавська розсекретила суму аліментів, які Остапчук платить дітям від першого шлюбу

Третя дружина шоумена Вови Остапчука Катя Полтавська розповіла, скільки чоловік платить аліментів на дітей від першого шлюбу. Сума виявилась немаленькою.

“Довіра похитнулася”: 43-річний Притула назвав причину припинення дружби з Фреймут – “У мене є принципи”

Сергій Притула та Ольга Фреймут були улюбленою "парою" українського шоу-бізнесу, адже вони завжди підтримували гарні відносини та фліртували на камеру, але дружба швидко закінчилась - що сталося?

Колишня Потапа Ірина Горова розсекретила професію 26-річної доньки: “Спілкується англійською”

Колишня дружина музиканта Потапа та мама його єдиного сина Андрія Ірина Горова розсекретила, яку професію обрала її старша донька Наталія, якій виповнилося 26 років.