Пластичний хірург прокоментував зміну зовнішності Олега Винника за останні 3 роки: “На його обличчі набряки”

Співак Олег Винник зник з українського шоу-бізнесу майже на 3 роки. Він перестав вести соціальні мережі та не розповідав фанатам про своє життя. За цей час артист дуже змінився зовні.

51-річний виконавець Олег Винник кілька років живе в Німеччині. З початком повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року співак крадькома покинув межі України і за останні роки майже не зʼявлявся в публічному просторі.

Нещодавно виконавець та кумир усіх вовчиць вирішив повернутись на сцену після тривалої паузи. Артист перервав двохрічне мовчання та анонсував премʼєру нової пісні “Мої люди”.

Українці та колеги сприйняли повернення по-різному. Дехто радив співакові почати карʼєру з чистого аркуша та переглянути тактику поведінки. Знайшлися і ті, хто дорікнув артисту за те, що він під час війни просто втік з країни. І тому зараз в Україні йому точно не місце.

Шанувальники ж звернули увагу на те, що їх кумир за цей час дещо змінився зовні. Як розповідав сам Винник – він поїхав з України через хворобу. На прохання журналістів пластичний хірург Сергій Королюк оцінив зовнішні зміни виконавця та відповів, чи дійсно співак чимось хворів.

На думку фахівця – по фотографії чи відеоролику не можна сказати про те, чи була у відомого артиста якась хвороба. Тому здогадки хейтерів неможливо таким чином ані спростувати, ані підтвердити.

Якщо ж казати суто про зовнішній вигляд – то пластичний хірург зазначив, що жодних слідів від пластики на обличчі Винника він не помітив. Однак спеціаліст зазначив, що зовнішній вигляд виконавця став гіршим, аніж до війни.

Пластичний хірург прокоментував зміни в зовнішності Олега Винника
Пластичний хірург прокоментував зміни в зовнішності Олега Винника

Вочевидь, Олег Анатолійович став менше уваги приділяти догляду за собою. Ба більше, на його обличчі стали помітні набряки.

Сергій Королюк назвав імовірні причини змін у зовнішності Олега Винника. Їх декілька. Якщо припустити, що артист робив собі косметичні уколи – то ці набряки можуть бути їх наслідком.

Ще один фактор – зловживання алкогольними напоями. До речі, про таку проблему в співака Винника колись натякав його продюсер.

Імовірно, таким чином на обличчі могла відобразитись і хвороба.

На думку Королюка – Олег Винник ніколи не вдавався до пластичних операцій. На його обличчі не помітно жодних слідів від скальпелю. Однак там можна помітити набряки і вікові зміни.

Нові статті

Схожі статті

Від продюсерки до іншої продюсерки: як виглядають всі жінки 51-річного Пономарьова – на будь-який смак

Олександр Пономарьов має за собою два шлюби, яка закінчились не успішно, тож співак вирішив, що більше не буде публічно висловлюватись про особисте життя - що ж відомо про його попередніх партнерок?

Досвідчений автолюбитель: 49-річна Наталія Могилевська показала, на якому авто їздить – дорого-багато

Мало хто знає, що Наталія Могилевська вже багато років за кермом і у володінні співачки було не одне авто: на якому транспорті їздить зірка зараз?

Мішина у блонді, темна Кароль і рожевий імідж доньки Мірошниченків: зіркові експерименти з волоссям

Зірковий стиль – завжди як бурхлива горна річка. Він постійно плине вперед та змінюється, підпорядковуючись новим модним тенденціям. Незвичні образи Тіни Кароль і Ксенії Мішиної - тому доказ.

“Їм треба гроші”: 53-річний Дмитро Коляденко зізнався, чи вільне його серце – з Іриною Білик кінець

Дмитро Коляденко та Ірина Білик так і не змогли бути разом, але чи вільне серце шоумена зараз і чи є шанс на возз'єднання зі співачкою? Подробиці.