Український кінематограф втрачає холостяків: як виглядають жінки В’ячеслава Хостікоєва і Тараса Цимбалюка

В українському шоу-бізнесі стає дедалі менше завидних холостяків. Наприклад, красень Тарас Цимбалюк давно у стосунках із білявкою. Свою половинку знайшов і син Хостікоєва та Сумської — Вʼячеслав.

Ряди холостяків в українському шоу-бізнесі зменшуються. І чим далі – тим більше. Зокрема, цього статусу вже позбулися актор Тарас Цимбалюк та Вʼячеслав Хостікоєв. “Один Факт” покаже, яких дівчат обрали собі в дружини ці красені.

Як виглядає обраниця 28-річного Вʼячеслава Хостікоєва?

Вʼячеслав Хостікоєв – син відомого в Україні зіркового подружжя Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва. Хлопець вже зовсім дорослий. У свої 28 років він встиг визначитись із професією і пійшов по слідах батька та мами. Вʼячеслав грає на сцені театру та в кіно, іноді виходячи на сцену разом із своїми знаменитими батьками. Також парубок всерйоз захоплений професійним дубляжем.

Вʼячеслав Хостікоєв та Анастасія Рула на сцені театру
Вʼячеслав Хостікоєв та Анастасія Рула на сцені театру

Про своє особисте життя Вʼячеслав Хостікоєв розповідати не любить. Одного разу він зізнавався, що мріє про своє власне весілля і бажав би, аби на цьому святі виступав музичний ансамбль з українськими романсами.

Вʼячеслав Хостікоєв і його дівчина Анастасія Рула
Вʼячеслав Хостікоєв і його дівчина Анастасія Рула

Син славетно відомої Наталії Сумської знайшов собі і наречену. Довгий час хлопець зустрічається з красунею Анастасією Рулою. Струнка шатенка часто складає йому компанію на світських заходах. Обраниця Хостікоєва-молодшого – теж акторка. Глядачі могли побачити її в серіалі “Перші ластівки”.

Який вигляд має дівчина актора Тараса Цимбалюка?

34-річний актор українського театру та кіно Тарас Цимбалюк вже 2 роки знаходиться в стосунках із білявкою Світланою Готочкіною. Ця дівчина колись брала участь в телевізійному шоу “Холостяк”.

Тарас Цимбалюк і його обраниця Світлана Готочкіна
Тарас Цимбалюк і його обраниця Світлана Готочкіна

Пара познайомилась завдяки подрузі Світлани – через Instagram. Перша зустріч закоханих відбулася спонтанно – вони почали активно переписуватися. Одного разу Світлана майнула до Польщі і звідти спілкувалася із Цимбалюком у WhatsApp протягом чотирьох годин.

Саме ця довга розмова переломила хід їх подальших стосунків. Цимбалюк зрозумів, що закохався у Світлану, яка мала схожі із ним погляди на життя. Хлопцю захотілось все більше та більше дізнаватися про кохану.

Згодом онлайн-знайомство переросло в реальну зустріч. Актор помітив, що в реальному житті Світлана Готочкіна виглядає трохи інакше, аніж на світлинах із соцмереж. Тим не менш, це не завадило їм побудувати міцні та близькі стосунки.

Їх пара часто публікує спільні світлини на особистих сторінках в Instagram. Зірки не розповсюджуються про подальші плани щодо родинного життя. Також не відомо, чи планують закохані народжувати дітей.

Нові статті

Схожі статті

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.

Вийде в 100 разів смачнішим, ніж магазинний: рецепт домашнього томатного соку на зиму за лічені хвилини

Обов'язково приготуйте його прямо зараз, вийде ну дуже смачно: рецепт домашнього томатного соку за лічені хвилини. Не лише економно, а й швидко.