З бантиками і букварем: 49-річна Наталія Могилевська показала себе 40 років тому – її мало хто впізнає

Наталія Могилевська в понеділок, 2 вересня – відвела старшу доньку до школи. Урочисті заходи з нагоди Першого дзвоника навіяли їй спогади про власне дитинство. Якою була артистка 40 років тому?

Українська артистка Наталія Могилевська, якій на початку серпня виповнилось 49 років – пригадала, якою була в далекому дитинстві. Спогади були навіяні святом Першого дзвоника, який в родині виконавиці теж святкували. Адже її старша донька Мішель – якраз шкільного віку і з початком вересня повернулась до навчання.

З нагоди Дня знань Наталія Могилевська поділилася рідкісною світлиною зі своїх шкільних років. На особистій сторінці в Instagram виконавиця оприлюднила невпізнану фотографію, на якій зображена вона сама. Пані Наталія – ще зовсім маленька дівчинка і тільки-но пішла у перший клас.

Дівчинка вдягнена у класичну шкільну форму – чорну сукню з білими манжетами на рукавах та коміром, поверх якої вдягнений мереживний фартух білого кольору. Голова першокласниці Могилевської прикрашена двома пишними бантами, а на ноги вдягнені білі гольфи до самого коліна та сандалі. В руках новоспечена школярка тримає буквар.

Наталія Могилевська показала себе в першому класі
Наталія Могилевська показала себе в першому класі

Сьогодні була із дитиною в школі, згадала себе… До сліз – підписала світлину Наталія Могилевська

Фотографія співачки в дитинстві викликала хвилю схвальних коментарів. Користувачі соціальної мережі привітали Наталію та її доньку із новим учбовим роком і обсипали її фото купою компліментів.

Яка гарна дівчинка Наталочка – зазначила одна з дописувачок

Красуня – написала інша користувачка

І я з таким букварем в перший клас йшла – пригадала ще одна підписниця Наталії Могилевської

І обовʼязково спущений гольф! Це обовʼязкова деталь фото того часу – помітила наступна дописувачка

Наталія Могилевська у дописі до фото зізналася, що відвела старшеньку доньку Мішель до школи і не змогла стримати емоцій. Всьому виною ностальгія з власними безтурботними шкільними роками. Єдине, що псувало свято – це відсутність миру в Україні.

Його Могилевська і побажала усім школярам та співгромадянам.

Нові статті

Схожі статті

Ольга Мартиновська зізналася, що влітку 2024 пережила невимовно болючу та важку втрату: “Маленький ангел”

Зірка "МастерШефу" Ольга Мартиновська незадовго до 35-річчя підбила підсумки літа 2024 року та розповіла про сумну новину, яка сталась в цьому сезоні в її родині.

Осінь 2024 дасть про себе знати: синоптик розповіла, коли в Україні зміниться погода і де пройдуть зливи

Українська синоптикиня Наталія Діденко дала новий прогноз погоди на найближче майбутнє. На своїй сторінці у Facebook вона повідомила, коли осінь дасть про себе знати і в яких регіонах похолоднішає.

Найрідніші люди стали чужими: що не поділили сестри Ольга і Наталія Сумські, що старша навіть не вітається

Наталія та Ольга Сумські – дві рідні сестри, що народилися в акторській родині. Однак через конфліктну ситуацію вони припинили між собою спілкуватися. В чому ж причина?

Схоже, окремо їм навіть краще, ніж разом: Дантес і Дорофєєва після розлучення виглядають надто щасливими

Дантес і Дорофєєва були в шлюбі 7 років, але все скінчилось, через те, що вони покохали інших - як змінилось життя артистів після розлучення та хто їхні другі половинки зараз?