“Це була одна тусовка”: відома ведуча зізналась, як жила з Вакарчуком під одним дахом – не Ляля і Женя

Відома ведуча Соня Сотник розкрила всю правду та розповіла, як жила зі Святославом Вакарчуком в одній квартирі - за яких умов так сталося? Подробиці.

Українська співачка та радіоведуча Соня Сотник, розповіла про свої теплі відносини з представниками шоу-бізнесу. У одному з інтерв’ю для YouTube-проєкту вона пригадала про початок своєї кар’єри, коли Святослав Вакарчук і його гурт “Океан Ельзи” були її сусідами в Києві. У 90-х роках, коли гурт ще тільки починав розвиватись, у них не було власного житла в столиці, тому вони разом з Сонею Сотник жили в одній квартирі.

Соня також поділилася, що була частиною їхнього першого музичного відео на пісню “Там, де нас нема”. За словами Сотник, між ними склалися справжні дружні відносини, і вона висловлює велику повагу до всього, що робить Вакарчук. Вона зазначила, що під час підписання свого першого контракту гурт “Океан Ельзи”, будучи ще маловідомим, перебував у Києві і знімав квартиру разом із нею. Спільне проживання та активна соціалізація стали основою їхньої дружби, і це був час, коли всі члени тусовки активно спілкувалися один з одним.

Відома ведуча розповіла, як жила під одним дахом зі Святославом Вакарчуком
Відома ведуча розповіла, як жила під одним дахом зі Святославом Вакарчуком

Знаменитість також поділилася спогадами про свою дружбу з акторкою та ведучою Русланою Писанкою. Згадуючи свої відносини з Писанкою, вона описала її як людину, яка завжди випромінювала внутрішнє світло та щиро підтримувала інших.

За словами Сотник, вони мали дуже тісні і дружні відносини. Писанка запам’яталась їй своєю безкомпромісністю і внутрішньою силою, що робило її присутність особливою. Кожного разу, коли вона заходила в кімнату, атмосфера змінювалась, і відчувалася легкість дихання.

Відома ведуча розповіла про відносини з Русланою Писанкою
Відома ведуча розповіла про відносини з Русланою Писанкою

Її щирість та готовність допомогти в будь-який момент були дуже цінними. Сотник висловила величезну вдячність за ту підтримку, яку отримала від Руслани Писанки, підкреслюючи, якою важливою і корисною була її допомога.

Нові статті

Схожі статті

Сайт: З бантиками і букварем: 49-річна Наталія Могилевська показала себе 40 років тому – її мало хто впізнає

Наталія Могилевська в понеділок, 2 вересня – відвела старшу доньку до школи. Урочисті заходи з нагоди Першого дзвоника навіяли їй спогади про власне дитинство. Якою була артистка 40 років тому?

Справжній делікатес до зимової вечері в -10: легкий спосіб, як замаринувати гриби, щоб гості рецепт просили

Мариновані грибочки стануть справжнім делікатесом на святковому столі. Та й просто до вечері їх можна подати. Наступний рецепт допоможе зберегти смачні "дари лісу" на зиму власноруч.

Український кінематограф втрачає холостяків: як виглядають жінки В’ячеслава Хостікоєва і Тараса Цимбалюка

В українському шоу-бізнесі стає дедалі менше завидних холостяків. Наприклад, красень Тарас Цимбалюк давно у стосунках із білявкою. Свою половинку знайшов і син Хостікоєва та Сумської — Вʼячеслав.

Пластичний хірург прокоментував зміну зовнішності Олега Винника за останні 3 роки: “На його обличчі набряки”

Співак Олег Винник зник з українського шоу-бізнесу майже на 3 роки. Він перестав вести соціальні мережі та не розповідав фанатам про своє життя. За цей час артист дуже змінився зовні.