“Я тепер знаю – підбріхує”: 49-річна Ірма Вітовська повідомила таємницю, яку приховував її син-підліток

Ірма Вітовська розсекретила таємницю сина, про яку дізналася випадково. Чим живе 13-річний хлопець та якою мовою розмовляє поза межами батьківського будинку? "Один Факт" розповість більше деталей.

Українська акторка театру та кіно Ірма Вітовська-Ванца розсекретила одну таємницю свого сина-підлітка. Як відомо, жінка народила хлопчика 29 березня 2011 року від першого чоловіка – актора Молодого театру Володимира Кокотунова. Єдиного сина артистки звуть Орест і зараз йому вже 13 років.

Спадкоємець Ірми Вітовської знаходиться в підлітковому віці. За її власним зізнанням – хлопчина почав… підбріхувати знаменитій мамі.

Мій син, я тепер знаю, підбріхує – розповіла Вітовська під час розмови з журналістами

Виявилося, що нащадок акторки… продовжує розмовляти в школі російською мовою. Ірма Григорівна зазначила, що це відбувається тільки під час спілкування Ореста з певним колом людей. На думку зіркової мами – це своєрідна гра хлопця-підлітка, який бажає сподобатись якісь дівчині або ж вирости в очах друзів.

Ірма Вітовська-Ванца з чоловіком та сином Орестом
Ірма Вітовська-Ванца з чоловіком та сином Орестом

Водночас Вітовська зробила акцент на тому, що в її сина Ореста російська мова – невимовно жахлива. Тому навряд чи хтось з оточуючих скаже, що цей 13-річний парубок – з російськомовної родини.

Під час бесіди з репортерами Ірма Вітовська зазначила, що зараз вона бажала б більше уваги приділяти вихованню сина. В неї наразі немає амбітних планів щодо творчої діяльності та розвитку після української перемоги. Акторка зазначила, що просто втомилась від різноманітних активних дій.

Її зараз більше цікавить власна професія та майбутнє Ореста. Зокрема, вона вже обмірковує вступ сина кудись після школи та що взагалі буде далі.

Також артистка поділилася власними емоціями з приводу майбутнього Ореста. За її словами – вона відчуває занепокоєність щодо пробілів у вихованні, які в подальшому можуть спричинити відчуття провини в неї, як в матері.

Нові статті

Схожі статті

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.

Вийде в 100 разів смачнішим, ніж магазинний: рецепт домашнього томатного соку на зиму за лічені хвилини

Обов'язково приготуйте його прямо зараз, вийде ну дуже смачно: рецепт домашнього томатного соку за лічені хвилини. Не лише економно, а й швидко.