Пішла від чоловіка до іншого: як закрутився роман між 48-річною Марічкою Падалко та 47-річним Соболєвим

Марічка Падалко пішла за покликом серця до чоловіка, в якого закохалася майже з першого погляду та розірвала стосунки з попереднім обранцем - як почались стосунки телеведучої 1+1 та Єгора Соболєва?

Марічка, родом з Києва, виросла в родині, де мати працювала перекладачем, а батько був викладачем іноземних мов. Єгор, росіянин, народився у Краснодарі, але в ранньому дитинстві разом з матір’ю переїхав до Донецька. Зустріч між Падалко та Соболєвим відбулася влітку 2004 року.

На той момент жоден з них не думав про романтичні стосунки, адже обидва були в шлюбах. Проте доля внесла свої корективи, і Помаранчева революція, яка тоді відбувалася в Україні, стала своєрідним каталізатором їхніх зустрічей. Виявилося, що обидва народилися в один і той же день, що змусило телеведучу задуматися, чи не є їхня зустріч випадковістю.

Марічка Падалко розповіла історію кохання з Єгором Соболєвим
Марічка Падалко розповіла історію кохання з Єгором Соболєвим

Спочатку Марічка намагалася ігнорувати свої почуття, переконуючи себе, що вони виникли під впливом емоційного напруження, викликаного подіями в країні. Але з часом вона зрозуміла, що не може уявити своє життя без Єгора.

Справжнє усвідомлення того, що так далі продовжувати не можна, прийшло під час святкування дня народження гімнастки Лілії Подкопаєвої. Саме в цей момент Марічка зрозуміла, що її життя не може залишатися таким, коли зовнішній комфорт не відповідає внутрішнім відчуттям.

Марічка Падалко розповіла історію кохання з Єгором Соболєвим
Марічка Падалко розповіла історію кохання з Єгором Соболєвим

Марічка та Єгор зійшлися після того, як завершили свої попередні стосунки, обдумавши все своє життя. Після розставання з попередніми партнерами, вони прийняли рішення бути разом, незважаючи на численні труднощі та перешкоди. Однак вибір Марічки був важко сприйнятий її матір’ю.

Як зазначала Падалко, той період був для неї важким, і найбільше підтримки вона отримала від бабусі. З часом ситуація покращилась, і зараз у Соболєва є теплі відносини з тещею. Після деякого часу та терпіння, їхні взаємини стали більш гармонійними. Сьогодні пара щаслива разом і разом виховує трьох дітей, насолоджуючись родинним щастям.

Нові статті

Схожі статті

Відчуєте справжню атмосферу Криму! Як приготувати хрусткі та пухкі чебуреки – аромат буде на всю оселю

Ностальгія наздожене вас, як тільки ви приготуєте цю страву - рецепт нереально смачних кримських чебуреків, які сподобаються кожному. Готуйте прямо зараз!

Що зробити з садовою гортензією восени 2024, щоб наступного року квітла пишно та безперервно – сусіди ахнуть

Існує простий спосіб, який допоможе вашій гортензії - обов'язково зробіть це цієї осені. Що потрібно для того, аби квітка була пишною наступного року та цвіла?

Рожеві кульки і тато поряд: 47-річна Камалія похвалилася тортом, який подарувала донькам на день народження

Камалія відсвяткувала день народження доньок-двійнят разом із чоловіком Захуром. Батьки влаштували дівчатам справжнє свято – із білосніжними собачками, рожевими кульками і багатоярусним тортом.

“Лялька” навіть без макіяжу: 37-річна Настя Каменських вперше зізналась, чи робила якусь пластику

Завжди Настю Каменських можна побачити в чудовому вигляді, але як їй вдається залишатись такою розкішною, незважаючи на свій вік - чи причетна до цього пластика?