Була найщасливішою: який вигляд мала 23-річна Тіна Кароль у день, коли забрала сина додому з пологового

Тіна Кароль народила єдиного сина Веніаміна, коли їй було 23 роки. З того щасливого моменту пройшло 16 років, а на згадку залишились світлини з того дня, коли малюка забирали з пологового будинку.

Українська співачка Тіна Кароль стала мамою лише один раз. В 23 роки артистка народила сина Веніаміна коханому чоловікові Євгену Огіру. Хлопчик зʼявився на світ у вівторок вдень, 18 листопада. Як повідомляв тоді піар-менеджер артистки, Тіна народила сина о 14:40. Його вага становила 3 кілограми 540 грамів, а зріст складав 53 см.

Тіна Кароль народжувала сина самостійно в одному з районних пологових будинків. На згадку про свій новий статус співачка під час виписки з пологового будинку зробила світлини із немовлям та чоловіком Євгеном Огіром для родинного архіву. Деякі з них потрапили до соціальних мереж і прихильники виконавиці змогли побачити, якою були перші миті життя у нашому світі маленького Веніаміна.

На світлині, що зʼ явилася в соціальних мережах, Тіна Кароль разом із чоловіком Євгеном Огіром якраз виходять із пологового будинку. Новоспечений татусь вдягнений в джинси та темну куртку зі светром. Чоловік ніжно тримає на руках малесеньке немовля, огорнуте в блакитний дитячий костюм.

Обличчя Веіаміна не видно, але ця світлина наскрізь просякнута батьківською любовʼю до немовляти. Євген ніжно пригортає малесенького сина до грудей і споглядає на його малесеньке обличчя.

Тіна Кароль, вбрана в світло-бежеву куртку з ґудзиками, джинси та осінні чоботі коричневого кольору. Вона крокує поряд із чоловіком і тягне материнські руки до сина, намагаючись, імовірно – взяти його до своїх рук.

Тіна Кароль показала, якою була під час виписки із пологового будинку
Тіна Кароль показала, якою була під час виписки із пологового будинку

Цей кадр з подружжям та їх новонародженим синочком був зроблений ніби крадькома — в коридорі пологового будинку. Щасливі батьки були настільки зайняті малюком, що й не помітили фотографа. Можливо, ця фотографія була зроблена і професійним майстром під замовлення зіркової пари і для сімейного альбому.

Нові статті

Схожі статті

Офіційно в шлюбі: 40-річна Слава Камінська показалась в обіймах свого чоловіка – втретє вийшла заміж

Слава Камінська вже двічі була в шлюбі, але це не кінець, адже співачка вийшла заміж втретє за чоловіка-іноземця, обличчя якого ретельно приховує - що відомо про нього?

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?