Схоже, окремо їм навіть краще, ніж разом: Дантес і Дорофєєва після розлучення виглядають надто щасливими

Дантес і Дорофєєва були в шлюбі 7 років, але все скінчилось, через те, що вони покохали інших - як змінилось життя артистів після розлучення та хто їхні другі половинки зараз?

На початку повномасштабного вторгнення Володимир Дантес і Надя Дорофєєва завершили свої стосунки та розлучились. Хоч і артисти уникали коментарів щодо особистих питань, але швидко з’явилися чутки, що Надя залишила Володимира заради їхнього спільного друга, ресторатора Михайла Кацуріна.

Пройшло кілька місяців і стало відомо, що Надя дійсно перебуває у стосунках з Мішею та згодом Дорофєєва оголосила про свій шлюб з Кацуріним, який раніше мав близькі дружні відносини з її екс-чоловіком. Під час інтерв’ю для Маші Єфросиніної Дантес поділився, що не був запрошений на весільну церемонію.

Дантес і Дорофєєва розповіли, як змінилось їхнє життя після розлучення
Дантес і Дорофєєва розповіли, як змінилось їхнє життя після розлучення

Він підтвердив, що його ім’я не було в списку гостей, хоч і раніше висловлював готовність підтримати колишню партнерку. Дантес і його нова супутниця, а також колишня Міши Кацуріна, Даша також не отримали запрошення, що, за його словами, не стало несподіванкою, адже така ситуація могла б бути дещо незручною.

Дантес і Дорофєєва розповіли, як змінилось їхнє життя після розлучення
Дантес і Дорофєєва розповіли, як змінилось їхнє життя після розлучення

Дантес зізнався, що його спілкування з Надею Дорофєєвою обмежене лише необхідністю, а з Дашею Кацуріною, яка є його новою коханою більш інтенсивне через їх спільні бізнесові інтереси та дітей.

Відповідаючи на запитання Єфросиніної про те, чи було для нього важко дізнатися, що новим партнером Дорофєєвої став Михайло Кацурін, який є частиною їх близького оточення, артист зазначив, що цей факт справді його турбував, але не слід сприймати ситуацію як просту зміну партнерів.

Дантес і Дорофєєва розповіли, як змінилось їхнє життя після розлучення
Дантес і Дорофєєва розповіли, як змінилось їхнє життя після розлучення

На його думку, поняття “просто помінялися” є невірним і спрощеним. За словами артиста, зміна партнерів не є такою легкою справою, як може здаватися, адже це складний процес, який не можна звести до простого погодження чи заміни.

Незважаючи на це, Дантес і Даша, Дорофєєва і Міша виглядають дуже щасливими у нових стосунках, кожний розквітнув та продовжує надихати свою аудиторію творчістю. Обидві пари публікують щасливі фото одне з одним та показують, як проводять час. Ось як виходить, дружили четверо, будучи в шлюбі з іншими, але в один момент життя змінилось та відбувся “обмін” парами.

Нові статті

Схожі статті

Молодший за неї на 8 років: 41-річна Джамала розповіла історію знайомства з чоловіком, з яким має 3 синів

Джамала виховує 3 синів разом зі своїм чоловіком, якого часто публікує у своїх соціальних мережах, хоча до цього зіркове подружжя приховувало свої стосунки 5 років - як розпочався роман?

Сукня українського бренду та взуття від Луї Віттон: вагітна дружина Монатіка похвалилася стильним образом

Дружина популярного співака Дмитра Монатіка показала новий та стильний образ на повсякдень. Вагітна Ірина Монатік обрала собі сукню українського бренду та доповнила її сумкою і взуттям Луї Віттон.

Не холостяк, як думають всі: 40-річний Юрій Ткач показав свою дружину-красуню, з якою має доньку

Юрій Ткач не лише гарний актор, а й зразковий сім'янин, який вже 10 років проживає у шлюбі разом із Вікторіє та виховують доньку Лізу - як виглядає обраниця гумориста по життю?

“Протягнути руку”: соліст з гурту “Антитіла” Тарас Тополя розповів про ставлення до Олега Винника

37-річний соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя прокоментував поведінку колеги по сцені, Олега Винника, який виїхав з України. Як він відноситься до кумира вовчиць та чи готовий з ним здороватися?