Найрідніші люди стали чужими: що не поділили сестри Ольга і Наталія Сумські, що старша навіть не вітається

Наталія та Ольга Сумські – дві рідні сестри, що народилися в акторській родині. Однак через конфліктну ситуацію вони припинили між собою спілкуватися. В чому ж причина?

Народна артистка України Наталія Сумська давно вже не спілкується із рідною сестрою Ольгою. Попри те, що ці дві талановиті жінки є найближчими родичками – стосунки між ними досить напружені. Та й зустрічаються вони не так часто — хіба що на родинних святах.

Пані Наталія розповідала, що охолодження стосунків із сестрою трапилося через низку причин. Зокрема, в їх родинні відносини втрутилось саме життя та… політика.

В двох рідних сестер – дійсно різні погляди на життя, власні пріоритети та стиль мислення. Зараз вони навіть не телефонують одна одній. Наталія Вʼячеславівна зазначила, що все життя молодшої сестри вона та її родина мають змогу бачити в соціальних мережах. Також вона зізналася, що має зовсім інший погляд на публічність – на відміну від Ольги. Але їй вона цього ніколи не скаже, оскільки вони – “дорослі жінки”.

Що не поділили сестри Ольга і Наталія Сумські, що старша навіть не вітається
Що не поділили сестри Ольга і Наталія Сумські, що старша навіть не вітається

 

Свій погляд на ситуацію, що склалась в родині, має і молодша із сестер – Ольга Сумська. Акторка українського театру та кіно розповідала раніше, що завжди готова до діалогу та спілкування. Однак родичі не бажають йти їй назустріч. Більш детальну версію конфлікту жінка не назвала, пояснивши це тим, що не хоче виправдовуватись.

Я мрію про це! Телефон завжди на звʼязку — зазначила дружина Віталія Борисюка. – Де ці телефонні дзвінки, де повідомлення? Я відкрита до спілкування і завжди була.

Ольга Сумська пригадала неприємну ситуацію, що сталась під час нагородження лауреатів Шевченківської премії. Сестри зустрілись на цьому заході і Ольга навіть привіталась із Наталією. Та ж просто відвернула голову і не поглянула на зіркову родичку. Молодша сестра зазначила, що вся ця ситуація робить їй боляче. Але вона готова попри все налагоджувати стосунки.

До речі, молодша із сестер Сумських знаходиться в конфлікті і із племінником, Вʼячеславом Хостікоєвим. Водночас Наталія Сумська припинила будь-яке спілкування із донькою рідної сестри, Антоніною Паперною, яка зараз мешкає в росії.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?