Очі, ніс, губи – копія тата: як виглядає 16-річна донька Лідії Таран та Андрія Доманського – схожість 100%

Лідія Таран нещодавно відвідала Україну разом із донькою та тепер вони знову поїхали до Франції - як розпочався навчальний рік для 16-річної Василини?

Лідія Таран нещодавно поділилася зворушливими моментами свого особистого життя через соціальні мережі. На опублікованих фотографіях вона зображена разом зі своєю 16-річною донькою Василиною, на тлі французького навчального закладу. Лідія також розповіла про навчальні плани своєї доньки, яка має намір вступити до цього французького ліцею.

Від початку повномасштабного вторгнення Лідія Таран разом із донькою залишила Україну та перебралася до Франції. У Парижі телеведуча зараз працює в ролі кореспондентки. Нещодавно Лідія поділилася новими фотографіями, на яких вона разом із Василиною позує на фоні французького навчального закладу. Вона також повідомила, що попри те, що Василина навчається у Франції, вона продовжує отримувати освіту дистанційно в українській школі.

Лідія Таран показалась показалась зі своєю донькою Василиною у Франції. Фото з Instagram @lidiyataran
Лідія Таран показалась показалась зі своєю донькою Василиною у Франції. Фото з Instagram @lidiyataran

Василина розпочала навчання в українській онлайн-школі і вже з першого дня, 3 вересня, зранку, вирушила до французького ліцею в пошуках нових знань. Лідія твердо переконана, що сучасні українські діти є справжніми “кіборгами освіти”, які з легкістю справляються з подвійним навантаженням. Василина вірить, що це покоління стане найкращим, найрозумнішим і найпатріотичнішим з усіх.

Лідія Таран показалась показалась зі своєю донькою Василиною у Франції. Фото з Instagram @lidiyataran
Лідія Таран показалась показалась зі своєю донькою Василиною у Франції. Фото з Instagram @lidiyataran

Нещодавно ведуча була на батьківщині, де поділилася світлинами зі столиці. На цих фотографіях помітно, що зірка змінила свій імідж, обравши коротку стрижку. На знімках Лідія була разом із близькою подругою Марічкою Падалко, з якою підтримує дружні стосунки вже більше двадцяти років. Під час їхньої зустрічі жінки обговорювали професійні питання та згадували про часи, коли були конкурентками, працюючи на різних каналах. Саме в цей період і розпочалася їхня міцна дружба.

Як відомо, Таран була одружена з Андрієм Доманським та у подружжя народилася донька Василина, але шлюб швидко розпався.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?