Розлучився з дружиною? 57-річний Остап Ступка натякнув на нові стосунки з 22-річною обраницею – хто вона

Актор Остап Ступка приголомшив публіку новими фото з молодою обраницею Маргаритою, будучи в шлюбі 9 років з Дар'єю - невже подружжя розлучилось через іншу?

Відомий український актор Остап Ступка, надав підстави для розмов щодо можливого розриву зі своєю дружиною, коли несподівано з’явився у компанії нової обраниці. Артист взяв участь у відвертій фотосесії разом з театрознавицею Маргаритою Ткач, що викликало чимало обговорень.

В Інстаграмі Маргарити Ткач з’явились нові знімки, які демонструють близькість між парою. На цих фотографіях видно, як вони знаходяться у воді, що підкреслює їхню інтимність. Маргарита зображена у світлій сорочці без спідньої білизни та шортах, а її партнер, Ступка, обрав класичний білий костюм. Знімки відрізняються особливою близькістю: актор ніжно обіймає театрознавицю, зокрема в чутливих місцях, і цілує її.

Остап Ступка закрутив роман з молодою дівчиною. Фото з Instagram @manipuliantka
Остап Ступка закрутив роман з молодою дівчиною. Фото з Instagram @manipuliantka

Ткач використала цей момент, щоб привітати Ступку з його днем народження, який відзначається 2 вересня. Вона опублікувала ці знімки разом з білим сердечком, що підкреслювало її особисте і глибоке емоційне ставлення.

Нещодавні публікації зображень привернули увагу публіки, і саме завдяки Маргариті ці знімки стали відомі всім. Остап Ступка також розмістив ці інтимні фотографії на своїй сторінці, що ще більше підтвердило його нові романтичні стосунки.

Остап Ступка закрутив роман з молодою дівчиною. Фото з Instagram @manipuliantka
Остап Ступка закрутив роман з молодою дівчиною. Фото з Instagram @manipuliantka

Остап Ступка, який зазвичай тримає своє особисте життя подалі від уваги преси, тепер, здається, був змушений зробити виняток. Схоже, що він завершив стосунки з колишньою дружиною Дар’єю під час повномасштабного вторгнення, і наразі вже вступив у нові стосунки.

Остап Ступка та його дружина Дар'я
Остап Ступка та його дружина Дар’я

Актор, який у 2015 році одружився з Дар’єю, яка на двадцять років молодша від нього, є четвертою дружиною для нього. У Ступки є син Дмитро від першого шлюбу. У другому шлюбі в нього з’явилися син Богдан і дочка Устина. На даний момент, у четвертому шлюбі, дітей у пари немає. Втім, є припущення, що їхні стосунки можуть бути завершені, проте офіційна інформація про це поки що не надана.

Нові статті

Схожі статті

Карʼєра на паузі: куди зникла зірка 2000-х Гайтана, яка здобула шалену популярність – давно не в Україні

Гайтана була однією з найзатребуваніших артисток кілька років тому, але свою популярність швидко втратила - де зараз перебуває співачка та чим займається?

Мінімум 7 мільйонів за особняк: 54-річна Ірина Білик похизувалась власним просторим заміським маєтком

Поп-діва Ірина Білик хоч і не знайшла своє справжнє кохання, але живе в задоволення у своєму розкішному будинку під Києвом - як же він виглядає?

Смачна намазка на бутерброди: ідеальний рецепт для ситого сніданку, що пасує до кожного ранку

Вранці зазвичай часу на приготування корисної їжі не вистачає. Але водночас хочеться додати до чаю шматочок хліба із паштетом. Наступний рецепт – чудова можливість урізноманітнити свій раціон.

Молодший за неї на 8 років: 41-річна Джамала розповіла історію знайомства з чоловіком, з яким має 3 синів

Джамала виховує 3 синів разом зі своїм чоловіком, якого часто публікує у своїх соціальних мережах, хоча до цього зіркове подружжя приховувало свої стосунки 5 років - як розпочався роман?