“Я відпочивала”: як закрутився роман у Слави Камінської з чоловіком-іноземцем – кохання з першого погляду

Слава Камінська пробула 5 років у шлюбі з Едгаром, від якого має двох дітей, але подружжя розлучилось - співачка довго холостячкою не була і знайшла нове кохання. Хто цей чоловік?

Екс-солістка популярного гурту “НеАнгели”, співачка Слава Камінська, нещодавно поділилася новинами з особистого життя, розповівши про свого нового партнера та пригадала знайомство з ним. Виявилося, що їхні стосунки почалися під час відпочинку, коли доля з’єднала їх. Втім, Камінська вирішила не розкривати більше деталей про свого обранця, пояснивши це тим, що вона стала дуже забобонною і боїться наврочити своє щастя.

Слава також утрималася від уточнень стосовно національності свого партнера, однак натякнула, що він іноземець. Співачка поділилася, що активно навчає його української мови. За її словами, її партнер має певні знання російської, а також деякі знання української, іспанської та естонської мов.

Екс-солістка гурту НеАнгели пригадала знайомство з чоловіком-іноземцем
Екс-солістка гурту НеАнгели пригадала знайомство з чоловіком-іноземцем

Наразі вони разом вивчають українську, і Камінська зазначила, що активно спілкується з ним цією мовою. Незважаючи на те, що його рівень української мови не є високим, співачка зазначила, що він краще володіє іспанською. Тим не менш, вона змогла навчити його основним українським висловлюванням, зокрема “шокать”.

Слава Камінська не стала приховувати своїх планів на майбутнє і відверто заявила про свою готовність втретє вийти заміж, якщо з’явиться відповідна пропозиція. Співачка час від часу публікує спільні фото зі своїм новим партнером, але його обличчя зазвичай завжди прикрите смайликом.

Екс-солістка гурту НеАнгели пригадала знайомство з чоловіком-іноземцем
Екс-солістка гурту НеАнгели пригадала знайомство з чоловіком-іноземцем

Варто нагадати, що Слава Камінська вже має досвід у шлюбах. У 2012 році вона одружилася з бізнесменом Євгеном, проте їхній союз тривав лише рік. У 2014 році вона знову вийшла заміж, цього разу за пластичного хірурга Едгара Камінського, з яким вона мала двох дітей. Цей шлюб також закінчився розлученням після 5 років спільного життя.

Нові статті

Схожі статті

Офіційно в шлюбі: 40-річна Слава Камінська показалась в обіймах свого чоловіка – втретє вийшла заміж

Слава Камінська вже двічі була в шлюбі, але це не кінець, адже співачка вийшла заміж втретє за чоловіка-іноземця, обличчя якого ретельно приховує - що відомо про нього?

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?