Продали більше 16 тисяч квитків: команда Klavdia Petrivna розсекретила суму, яку вона заробила за 2 концерти

Таємнича співачка Клавдія Петрівна нарешті показала власне обличчя повністю. В її творчій команді розповіли, скільки артистці вдалося заробити за 2 дебютних концерти в столичному Палаці спорту.

Найзагадковіша українська співачка Klavdia Petrivna багато місяців поспіль тримала інтригу щодо своєї особи. Виконавиця ретельно ховала обличчя за масками та велетенськими капелюшками, а фігуру – під обʼємними балахонами. Увесь цей час прихильники її творчості робили різноманітні припущення – хто ж насправді ховається під образом загадкової виконавиці. Сама ж Клавдія Петрівна обіцяла – розкриє усі карти під час першого великого сольного виступу наприкінці серпня 2024.

Так і сталося. В пʼятницю 30 та суботу 31 серпня Klavdia Petrivna вийшла на сцену столичного Палацу спорту, щоб заспівати для прихильників свої найкращі хіти. Довгий час в Мережах припускали, що під балахонами ховається 18-річна львівянка Соломія Опришко. Зовнішній вигляд артистки, яка на власному сольнику була вже без усіляких масок – підтвердив ці здогадки.

В творчій команді Klavdia Petrivna розповіли, скільки артистці вдалося заробити грошей за 2 серпневих концерти і скільки коштували квитки на цей захід.

Співачка Klavdia Petrivna два дні поспіль виступала в Палаці Спорту міста Києва. За інформацією видання Forbes – всього організаторам концертів артистки вдалось продати понад 16 тисяч квитків. Мінімальна вартість одного квитка становила 499 гривень.

Найдорожчий квиток на концерт Клавдії Петрівни коштував 7499 гривень.

За оцінкою того ж Forbes – загальний заробіток команди до виплати податків склав від 10 до 10.5 мільйонів гривень. І це за умови – що вартість квитків залишалась незмінною протягом усього періоду продаж.

Творча команда Klavdia Petrivna назвала суму заробітку за сольні концерти
Творча команда Klavdia Petrivna назвала суму заробітку за сольні концерти

Можна зробити припущення, що й гонорар Соломії Опришко за два концерти буде високим. Але насправді — це не так. Зокрема, співвласник компанії Concert.ua Дмитро Феліксов заявив, що зірка заробить набагато менше, а то й взагалі залишиться без зарплатні. Адже сума в 10 мільйонів повинна ще покрити трати на організацію концертного заходу.

Ще зводимо усі розходи, але виглядає так, ніби суттєвого прибутку не буде – імовірно, його не буде зовсім

Нові статті

Схожі статті

“Близько 2.5 мільйонів”: хореограф Амадор Лопес приголомшив сумою боргу, який виплачує й досі – отакі танці

Амадор Лопес – україно-венесуельський співак, танцюрист та фехтувальник, який став відомим завдяки участі в розважальних шоу "Танці із зірками", "Фабрика зірок", "Танцюю для тебе" та "Майданс-2".

“Мені байдуже на пенсію”: 67-річна Оксана Білозір розсекретила свої заробітки – на життя вистачає

Оксана Білозір достатньо відверта зі своєю аудиторією, тож співачка вирішила розсекретити свої доходи, які вона має щомісяця - де артистка їх бере?

Зі Златою Огнєвіч не вийшло: куди зник переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний – повністю змінив імідж

Андрій Задворний хоч і став переможцем "Холостячки-2", але йому так і не вдалося підкорити до кінця серце Злати Огнєвіч - як змінилось життя чоловіка?

“Від 30 до 50”: Катя Полтавська розсекретила суму аліментів, які Остапчук платить дітям від першого шлюбу

Третя дружина шоумена Вови Остапчука Катя Полтавська розповіла, скільки чоловік платить аліментів на дітей від першого шлюбу. Сума виявилась немаленькою.