Здобула шалену популярність та зникла: де зараз переможниця шоу “Шанс” Наталія Валевська – має інше життя

Наталія Валевська була улюбленою співачкою мільйонів слухачів, поки не зникла з медіапростору - де зараз живе та чим займається переможниця проєкту "Шанс".

Наталія Валевська здобула популярність завдяки участі у третьому сезоні шоу “Шанс”, на фоні повномасштабного вторгнення в Україні практично зникла з медійного простору. Після успішного виступу на цьому проєкті, Валевська активно продовжила розвивати свою кар’єру, зосередившись на записах нових альбомів, створенні відеокліпів і проведенні концертів.

Її творчість була відзначена сміливими експериментами як у музичних стилях, так і в текстах пісень. Пісня “Палала”, що здобула популярність, відзначалася гармонійним поєднанням сучасного звучання з елементами народної музики.

 Переможниця шоу Шанс Наталія Валевська розповіла, куди зникла та чим займається
Переможниця шоу Шанс Наталія Валевська розповіла, куди зникла та чим займається

Продюсером відомої співачки Наталії Валевської був її чоловік Володимир Пригладь, що дозволило артистці повністю зосередитися на своїй сценічній діяльності. Їхній союз тривав двадцять років, однак у 2022 році пара вирішила розірвати стосунки.

Війна внесла значні корективи в життя багатьох людей, і родина Валевської не стала винятком. Співачка зазначала, що попри всі труднощі їй вдалося зберегти дружні стосунки з колишнім чоловіком. Важливо відзначити, що подружжя не стало батьками, оскільки Валевська вирішила перервати вагітність.

 Переможниця шоу Шанс Наталія Валевська розповіла, куди зникла та чим займається
Переможниця шоу Шанс Наталія Валевська розповіла, куди зникла та чим займається

Рік по тому, після завершення шлюбу, Валевська знайшла нове кохання. Особа її нового партнера залишається невідомою для громадськості, сама співачка наголошує, що її обранець не є публічною особистістю. На даний момент Валевська щаслива у нових стосунках, в яких її партнер виявляє патріотизм і активно підтримує перемогу. Хоча він не знайомий з творчістю Валевської, він завжди спостерігає за реакцією людей на її роботу.

 Переможниця шоу Шанс Наталія Валевська та колишній чоловік
Переможниця шоу Шанс Наталія Валевська та колишній чоловік

Для Валевської суттєвіше є не стільки кількість символічних жестів, скільки якість стосунків. Вона зазначає, що не поспішає з юридичними формальностями, такими як штамп у паспорті. Для неї найголовніше – це бути щасливою в даний момент, і якщо вона і її партнер вирішать, що варто перейти до офіційного шлюбу, то вони це зроблять.

З 2009 року співачка веде власний благодійний фонд, який активно підтримує різні соціально вразливі групи. Протягом років вона демонструє велику відданість благодійній діяльності, зокрема її фонд забезпечує допомогу дітям-сиротам і дітям, які стали переселенцями. Співачка не забуває про потреби української армії і сприяє підтримці інших осіб, які потрапили в складні життєві ситуації.

Нові статті

Схожі статті

В березні 2025-го: уряд України проведе масштабну індексацію пенсій. Хто отримуватиме на 17% більше?

Український кабінет міністрів запланував провести масштабну індексацію пенсій. Хто зможе отримувати на 17% більше вже з березня 2025 року? "Один Факт" розбирався в деталях.

Офіційно в шлюбі: 40-річна Слава Камінська показалась в обіймах свого чоловіка – втретє вийшла заміж

Слава Камінська вже двічі була в шлюбі, але це не кінець, адже співачка вийшла заміж втретє за чоловіка-іноземця, обличчя якого ретельно приховує - що відомо про нього?

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.