Не Володимир: Олена Шоптенко розсекретила імʼя чоловіка, з яким її ставили в пару у ” Танцях з зірками”

Українська танцівниця Олена Шоптенко декілька років тому була учасницею першого сезону шоу "Танці із зірками". Тоді її поставили в пару з парубком Володимиром, хоча спочатку обіцяли Анатолія.

Українська хореографиня Олена Шоптенко пригадала давно минулі часи, коли вона, 17-річна дівчина – стала учасницею танцювально-розважального проєкту “Танці з зірками”. Це був 2006 рік і перший сезон популярного проєкту, а в якості партнера їй дістався шоумен і гуморист Володимир Зеленський.

На той момент юна Шоптенко навіть і гадки не мала про те, що танцюватиме в парі із майбутнім президентом України. Її завдання було навчити партнера хореографічним рухам і продемонструвати усі вміння на паркеті перед журі.

На час участі в шоу Олені було лише 17 років і багато організаторів ставилися до її персони доволі скептично. Мабуть, міркували про те, чому ж може навчити настільки юна особа.

Однак в подальшому під час спільної співпраці із Володимиром Зеленським ніяких конфліктів в неї не виникало. Їх пара вийшла гармонійною та продемонструвала найкращі результати серед усіх учасників. І це принесло тандему Зеленського та Шоптенко омріяну перемогу в проєкті “Танці з зірками”.

Володимир Зеленський та Олена Шоптенко в Танцях з зірками
Володимир Зеленський та Олена Шоптенко в Танцях з зірками

Через багато років після цього Олена Шоптенко зізналась, що їх творчого тандему із Володимиром на паркеті могло й не бути. Адже організатори шоу від початку підбирали для неї зовсім іншого партнера – телевізійного журналіста Анатолія Борсюка. Щоправда, згодом вони змінили свою думку та обрали для Шоптенко іншого партнера – Володимира Зеленського.

Танцівниця зазначила, що не розуміє – чому було прийняте таке рішення. За її словами, Володимир Зеленський був дуже слухняним учнем. З його боку жодного супротиву не було. Ба більше – і він сам дечому юну хореографиню навчив. Зокрема, шоумен пояснив їй, що драматичні постановки створити набагато складніше, аніж гумористичні. Цю істину Шоптенко й досі тримає в своїй голові.

Після завершення проєкту “Танці з зірками” Олена Шоптенко та Володимир Зеленський більше ніде не перетиналися. Спілкування між ними також не було.

Від часів “Танців” ми бачилися з паном Володимиром дуже давно. Я навіть не згадаю, коли саме – розповіла Шоптенко

Однак завдяки спілкуванню із Зеленським під час роботи над проєктом вона завжди тепер має на увазі, що драматичні постановки зробити буде важче, аніж кумедні.

Нові статті

Схожі статті

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?

“У неї проблеми з чоловіками”: відьма Марія Тиха висловилась про особисте життя 36-річної Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк завидна холостячка, яка лише оприлюднювала інформацію, що якийсь час перебувала у вільних стосунках, але про єдиного обранця ніколи нічого не казала. Що відомо про особисте життя зірки?

Карʼєра на паузі: куди зникла зірка 2000-х Гайтана, яка здобула шалену популярність – давно не в Україні

Гайтана була однією з найзатребуваніших артисток кілька років тому, але свою популярність швидко втратила - де зараз перебуває співачка та чим займається?

Мінімум 7 мільйонів за особняк: 54-річна Ірина Білик похизувалась власним просторим заміським маєтком

Поп-діва Ірина Білик хоч і не знайшла своє справжнє кохання, але живе в задоволення у своєму розкішному будинку під Києвом - як же він виглядає?