“Час набратися здорового глузду”: 38-річна Оля Цибульська публічно розповіла, які у неї відносини з Винником

Оля Цибульська гостра на язик і для неї не є проблемою висловитись про зірку шоу-бізнесу негативно - цього разу під руку попався підкорювач жіночих сердець Олег Винник.

Українська співачка Оля Цибульська висловила своє невдоволення щодо поведінки скандального артиста Олега Винника. Після початку повномасштабного вторгнення Винник залишив Україну і переїхав до Німеччини, де зник з інформаційного простору і не виходив на зв’язок. Лише наприкінці серпня співак знову дав про себе знати і висловив намір повернутися до українського шоу-бізнесу.

Цибульська порівняла таку поведінку з поведінкою брехливого і ненадійного партнера. На її думку, це нагадує ситуацію, коли чоловік зраджує і обманює, залишає свою партнерку, а потім, через деякий час, повертається і намагається відновити стосунки, обіцяючи любов і відданість. Оля вважає, що така поведінка демонструє непослідовність і недостатню повагу до людей і ситуацій.

Ольга Цибульська публічно розкритикувала Олега Винника
Ольга Цибульська публічно розкритикувала Олега Винника

Оля висловила свою позицію щодо участі певного артиста в українському шоу-бізнесі. Вона висловила сумнів щодо того, чи варто приймати цього виконавця в українському культурному середовищі, підкреслюючи, що остаточне рішення повинні ухвалювати самі українці. Артистка зауважила, що важливо ретельно обдумати всі його дії та робити висновки.

Цибульська зазначила, що вона особисто не допустила б такого артиста до себе, але вважає, що питання слід залишити на розгляд дівчатам та загалу. Артистка уточнила, що важливо розрізняти поняття “артист з України” і “український артист”, натякаючи на різницю в контексті культурної та національної ідентичності.

Ольга Цибульська публічно розкритикувала Олега Винника
Ольга Цибульська публічно розкритикувала Олега Винника

Ситуація набула нових обертів у серпні, коли в центрі уваги опинився Олег Винник, який планував повернутися на українську сцену та навіть представив нову пісню. Однак повернення артиста було затьмарене скандалом, спровокованим колишнім продюсером Винника, Олександром Горбенком.

Горбенко розповів шокуючі деталі з життя співака, звинувативши його в тому, що той покинув Україну під час вторгнення, намагався обманом отримати лікування від серйозної хвороби. Нещодавно Олег Винник вперше відповів на ці звинувачення, коментуючи ситуацію публічно.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?