Вся правда вийшла назовні: з ким зараз крутить роман Світлана Лобода – значно старший за неї і не українець

Світлана Лобода часто з'являлась на публіці з різними чоловіками, з якими їй приписували роман, але чи вільне серце співачки зараз - що відомо про її нового обранця?

Український блогер і пліткар Богдан Беспалов розповів про особисте життя відомої співачки Світлани Лободи, акцентуючи увагу на її нинішньому партнерові. Беспалов поділився новими деталями стосунків артистки, зокрема розповів про обранця співачки, його професію та позицію щодо повномасштабного вторгнення в Україні.

Згідно з інформацією, чоловік Лободи є казахом і значно старший за неї. Він працює в нафтовій галузі і є успішним магнатом. За його фінансовими показниками, він входить до числа 50 найбагатших людей Європи за версією Forbes. Його звуть Артур, і він родом з Казахстану.

Відомий блогер розкрив усю правду про чоловіка Світлани Лободи
Відомий блогер розкрив усю правду про чоловіка Світлани Лободи

Беспалов підкреслив, що Лобода добре обрала собі партнера, забезпечивши своє життя та майбутнє завдяки мультимільйонеру з надзвичайними статками. Чоловік Світлани Лободи раніше мав бізнесові інтереси в росії. Однак наразі він демонструє чітко проукраїнську позицію і підтримує Україну. Нині пара проживає в Європі.

Відомо, що хоча Артур мав певний бізнес в росії, але він вжив заходів для мінімізації залежності від російського ринку, а також утік з усіма своїми справами. Це дозволило йому не тільки підтримати Україну, а й демонструвати відданість своїй новій позиції. Як зазначено блогером, Артур повністю підтримує Україну.

Відомий блогер розкрив усю правду про чоловіка Світлани Лободи
Відомий блогер розкрив усю правду про чоловіка Світлани Лободи

Світлана Лобода, за чутками, зберігає приватність у питанні свого партнера. Вона не публікує спільні з ним фотографії та не з’являється на публіці разом з ним. У своїх інтерв’ю Лобода стверджувала, що її чоловік є підтримкою України і, за її словами, він ніколи не проживав у росії.

Виконавиця підкреслювала, що її чоловік є великим патріотом України і завжди був і залишається таким. За словами співачки, він активно займається благодійними справами на користь України і є доброю людиною.

Нові статті

Схожі статті

Їй було 15, йому 18: історія кохання Ольги Харлан та італійського спортсмена – “Не схожий на всіх італійців”

Українська фехтувальниця Ольга Харлан 4 вересня відсвяткувала 34-річчя. Окрім спорту в житті олімпійської чемпіонки є справжнє кохання. Розповідаємо історію кохання дівчини з італійцем Луїджи Самеле.

“Я знайшов її і підморгнув”: 38-річний Мірошниченко розповів історію кохання з дружиною – з першого погляду

Вони щасливі чоловік і дружина та чудові батьки: як закрутився роман у зіркового подружжя Інни та Тімура Мірошниченко, які мають вже чотирьох дітей.

“Зустрінемося після пологів”: 24-річна Катерина Остапчук зізналася, що її образило – “Груша для биття”

Катя Остапчук доволі часто піддається хейту в соціальних мережах через свої погляди на життя, зокрема й за зовнішній вигляд - чи реагує дружина шоумена на цю критику?

“Вовчиці” Олега Винника накинулись на його екс-продюсера Олександра Горбенка – ледь не знесли сторінку

Колишній продюсер Олега Винника Олександр Горбенко потрапив у немилість до його "вовчиць". Чоловік зізнався, що його сторінку у Facebook ледь не знесли через численні скарги фанаток. Що ж трапилось?