“Вовчиці” Олега Винника накинулись на його екс-продюсера Олександра Горбенка – ледь не знесли сторінку

Колишній продюсер Олега Винника Олександр Горбенко потрапив у немилість до його "вовчиць". Чоловік зізнався, що його сторінку у Facebook ледь не знесли через численні скарги фанаток. Що ж трапилось?

Продюсер Олександр Горбенко декілька років тому був добрим товаришем та партнером співака Олега Винника. Він допомагав розкручувати артиста, як бренд на українській сцені.

З того часу багато води утекло і багато чого змінилося. Імовірно, між продюсером, артистом та піар-менеджеркою Валерією Барон стались певні суперечки. Зокрема, про це свідчать останні публікації Олександра Горбенка на особистій сторінці у Facebook.

Після анонсованої премʼєри пісні “Мої люди” та феєричного повернення кумира усіх вовчиць в український медійний простір — Олександр Горбенко вирішив перервати багаторічну мовчанку і прокоментувати цю подію.

Чоловік створив у Facebook розгромний допис, в якому розсекретив усю правду і про поведінку колишнього підопічного, і про його Благодійний фонд.

Як розповів Горбенко, демо-версію пісні “Мої люди” він чув ще 3 роки тому. За його словами, артист вироджував цей твір понад 3 роки і вийшов із ним до своїх людей з цілеспрямованою піар-компанією, в якій особлива увага приділялась… великій роботі Винника на благо фронту. Мовляв, він і фонд свій створив, і гуманітарні та волонтерські заслуги має, і на ЗСУ донатить багато сотен тисяч гривень.

Вони вирішили, що для промо норм, а я вирішив, що не в такий спосіб – зазначив Олександр Горбенко

Промовчати продюсер не зміг, бо добре обізнаний, як там все насправді. Спочатку він залишив під дописом з анонсом пісні публічний коментар. І, звісно – отримав порцію хейту від “вовчиць” на свою адресу. Та це Горбенка не зупинило. Навпаки, чоловік на особистій сторінці у Facebook розсекретив невідомі факти з життя і творчості Олега Винника.

Виявилося, що його колишній протеже ще за мирних часів міг дозволити собі… покинути концерт, не відпрацювавши його до кінця.

Залишав сцену після другої-третьої пісні і без пояснень відміняв концерт разом з наступними – розповів Горбенко

Ба більше, Винник взагалі не зʼявився на концерти в Палаці Україна та проігнорував купу зйомок та інтервʼю з журналістами. За словами Олександра Горбенка – в його колишнього протеже навіть не виникало думки, аби вибачитись перед репортерами, телеканалами та своїми слухачами, які заздалегідь купували квитки на його концерти і чекали зустрічі.

Колишній продюсер Олега Винника розсекретив, чому на нього накинулись фанатки співака
Колишній продюсер Олега Винника розсекретив, чому на нього накинулись фанатки співака

Олександр Горбенко не розповів, що саме стало причиною дивної поведінки Винника. Водночас він заявив, що найближче оточення співака цю причину знає. Також продюсер звинуватив співака у неприкритій брехні щодо благодійного Фонду. Мовляв – розрекламували його, але звітів щодо діяльності не дають вже понад 2 роки.

Допис Горбенка викликав велетенську хвилю обурень з боку фанаток Олега Винника. Розлючені “вовчиці ” почали скаржитись на продюсера адміністрації соцмережі Facebook, через що йому ледве не заблокували сторінку. Однак Олександр Горбенко здаватись в пошуку правди й не думає. Він порадив пастві співака розслабитись та додав:

Там, де ви навчалися – я викладав

Нові статті

Схожі статті

Офіційно в шлюбі: 40-річна Слава Камінська показалась в обіймах свого чоловіка – втретє вийшла заміж

Слава Камінська вже двічі була в шлюбі, але це не кінець, адже співачка вийшла заміж втретє за чоловіка-іноземця, обличчя якого ретельно приховує - що відомо про нього?

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?