Їй було 15, йому 18: історія кохання Ольги Харлан та італійського спортсмена – “Не схожий на всіх італійців”

Українська фехтувальниця Ольга Харлан 4 вересня відсвяткувала 34-річчя. Окрім спорту в житті олімпійської чемпіонки є справжнє кохання. Розповідаємо історію кохання дівчини з італійцем Луїджи Самеле.

Ольга Харлан – зіркова фехтувальниця з України, яка цього року двічі стала олімпійською чемпіонкою на світових змаганнях в Парижі. Зусилля дівчини принесли її рідній країні відразу дві медалі: “золото” за командні змагання та “бронзу” — за перемогу в одиночному турнірі з фехтування.

Олімпійські ігри-2024 стали для Ольги Харлан черговою знаменною подією в спортивній карʼєрі. До речі, в змаганнях приймав участь і коханий дівчини – італієць Луїджи Самеле. “Один Факт” вирішив пригадати історію кохання зіркової пари українських спортсменів-чемпіонів, які змогли побудувати особисте щастя.

34-річна українка Ольга Харлан та її 37-річний коханий хлопець Луїджи Самеле готуються зробити важливий крок в своєму житті. Обранець, нарешті, зробив дівчині пропозицію руки та серця, а Ольга просто не змогла відмовити цьому красеню. Як же розпочиналось їх кохання?

Італійський спортсмен Луїджи Самеле вперше зустрів Ольгу Харлан, коли йому було 18 років. Сталося це на змаганнях у Франції, а юній спортсменці з України на той момент було лише 15 років. Згодом італієць зізнавався, що відразу примітив вродливу українку. Ба більше – він навіть непомітно її сфотографував.

Однак романтичні стосунки між Самеле та Харлан завʼязалися не відразу, а набагато пізніше. Ольга вперше звернула увагу на італійця лише в 2017 році. На той момент наша спортсменка ще перебувала в законному шлюбі з іншим чоловіком – українським майстром з фехтування Дмитром Бойком.

Це був переламний момент в їх родинному житті. Ольга розуміла, що у стосунках з чоловіком потрібно ставити крапку та йти далі. Бо постійна розлука з Дмитром через активну спортивну діяльність романтики у відносини не додавала.

Згодом в розмові з журналістами Ольга Харлан розповідала, як вперше познайомилась зі своїм новим обранцем, Луїджи Самеле. Після зустрічі вона зрозуміла, що цей італійський спортсмен, імовірно – той самий, з ким вона б хотіла будувати спільне життя. Однак відразу розпочати ці стосунки дівчина не могла через.. власне заміжжя.

За словами Харлан – вона завжди знала, що є такий спортсмен-фехтувальник Луїджи Самеле. В 2017 році в її житті трапився період, коли вона довго не бачила свого чоловіка, Дмитра. Разом з подругою в той час вона їздила на турніри, щоб розважитися і подивитись на роботу колег. На одному з таких змагань їй вдалось поговорити з Луїджи особисто.

Вже наступного ранку Ольга зрозуміла, що відчуває до італійського спортсмена симпатію. Хлопець був відвертою людиною і зовсім не схожим на інших італійців – зі своєю “родзинкою”.

Історія кохання Ольги Харлан та Луїджи Самеле
Історія кохання Ольги Харлан та Луїджи Самеле

В 2017 році в спортсменки постало питання про розлучення з чоловіком Дмитром Бойком. Після цього активізувався Луїджи Самеле і їх стосунки, нарешті – вийшли на новий рівень.

Зараз Ольга Харлан почувається щасливою. До речі, родина її обранця тепло прийняла українку. В 2022 році, після початку повномасштабного вторгнення, Самеле надав прихисток в Італії родині Харлан – її сестрі та племінниці.

Їх пара багато подорожує світом та ділиться з шанувальниками яскравими моментами зі свого життя поза спортивним майданчиком. А ще Ольга Харлан відповіла коханому Луїджи “так”. Невдовзі закохані стануть чоловіком та дружиною.

Нові статті

Схожі статті

“Я знайшов її і підморгнув”: 38-річний Мірошниченко розповів історію кохання з дружиною – з першого погляду

Вони щасливі чоловік і дружина та чудові батьки: як закрутився роман у зіркового подружжя Інни та Тімура Мірошниченко, які мають вже чотирьох дітей.

“Зустрінемося після пологів”: 24-річна Катерина Остапчук зізналася, що її образило – “Груша для биття”

Катя Остапчук доволі часто піддається хейту в соціальних мережах через свої погляди на життя, зокрема й за зовнішній вигляд - чи реагує дружина шоумена на цю критику?

“Вовчиці” Олега Винника накинулись на його екс-продюсера Олександра Горбенка – ледь не знесли сторінку

Колишній продюсер Олега Винника Олександр Горбенко потрапив у немилість до його "вовчиць". Чоловік зізнався, що його сторінку у Facebook ледь не знесли через численні скарги фанаток. Що ж трапилось?

“Повертай додому, до рідної хати”: В Україні з’явиться Міністерство повернення українців – на черзі 7,5 млн

В Україні хочуть створити нову інституцію – Міністерство повернення українців. Чим буде займатися це відомство і хто його очолить? Розповідаємо подробиці читачам "Одного Факту".