Щаслива Камалія радіє подвійному поповненню в родині: “Найкращий подарунок, який могла подарувати мені доля”

Українська Леді Гага Камалія сьогодні, 6 вересня – розповіла про подвійний привід для радості. В її родині 11 років тому народились дві чарівні принцеси, дві донечки-близнючки, Арабелла та Мірабелла.

В родині 47-річної співачки Камалії сьогодні – подвійне свято. Її донечки-двійнята, народжені в шлюбі з пакистанським мільярдером Захуром Мохаммадом – відзначають 11-й день народження.

Сьогодні для нас із татом особливий день, бо саме сьогодні ви, мої золоті, святкуєте свій 11-й День Народження! – зізналася Камалія в привітальному дописі

Доньки зіркового подружжя, Арабелла і Мірабелла – народились і росли в атмосфері любові. Камалія цього святкового дня зізналась, що безмежно любить своїх дівчат і вони є для неї найдорожчими, золотими сонечками.

Ви – найкращий подарунок, який могла подарувати мені Доля – додала щаслива мама

І хоча зараз доньки живуть окремо від неї – за кордоном, в маєтку батька Захура, це зовсім не заважає Камалії бачитись із ними, коли вона того забажає. Артистка називає донечок своєю радістю, своєю гордістю і натхненням. Вона, як і будь-яка справжня матуся – радіє будь-яким маленьким досягненням своїх спадкоємиць.

Захоплююся вашими перемогами, вашим сміхом та вашою безмежною добротою – повідомила Камалія

Зірка створила для Арабелли з Мірабеллою привітальний допис із колажем зі світлин. У відео іменинниці постають у різні роки свого дівочого життя – від самого малечку і до нинішніх часів. Тут вони — і зовсім маленькі, на руках у татуся Захура і з українськими віночками на головах. І вже зовсім дорослі – з кубками-нагородами за участь у змаганнях з верхової їзди. Дівчата, як і їхня зіркова мама – полюбляють кататись на конях та приділяють вільний час цьому заняттю.

Камалія побажала своїм іменинницям яскравого та солодкого життя, яке б залишало в них лише приємні спогади.

Нехай кожен день приносить нові пригоди, незабутні враження та безмежну любов – написала співачка

Нові статті

Схожі статті

“Близько 2.5 мільйонів”: хореограф Амадор Лопес приголомшив сумою боргу, який виплачує й досі – отакі танці

Амадор Лопес – україно-венесуельський співак, танцюрист та фехтувальник, який став відомим завдяки участі в розважальних шоу "Танці із зірками", "Фабрика зірок", "Танцюю для тебе" та "Майданс-2".

“Мені байдуже на пенсію”: 67-річна Оксана Білозір розсекретила свої заробітки – на життя вистачає

Оксана Білозір достатньо відверта зі своєю аудиторією, тож співачка вирішила розсекретити свої доходи, які вона має щомісяця - де артистка їх бере?

Зі Златою Огнєвіч не вийшло: куди зник переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний – повністю змінив імідж

Андрій Задворний хоч і став переможцем "Холостячки-2", але йому так і не вдалося підкорити до кінця серце Злати Огнєвіч - як змінилось життя чоловіка?

“Від 30 до 50”: Катя Полтавська розсекретила суму аліментів, які Остапчук платить дітям від першого шлюбу

Третя дружина шоумена Вови Остапчука Катя Полтавська розповіла, скільки чоловік платить аліментів на дітей від першого шлюбу. Сума виявилась немаленькою.