В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.

37-річна естрадна співачка Анастасія Приходько вийшла заміж 11 років тому. Коли вони із чоловіком Олександром вирішили побратися законним шлюбом – надворі йшов 2013 рік. За останнє десятиліття їх пара пережила багато щасливих і не дуже моментів. В пари народилось двоє спільних синочків, Гордій та Лука. Коханий Насті взяв на себе відповідальність і за її доньку Нану, яку співачка народила в попередніх стосунках.

В 2018 році подружжя пережили серйозну кризу в стосунках і ледь не розлучилися. Та труднощі пішли їх родинному союзу лише на користь. Вони зміцнили почуття та допомогли закоханим зберегти сімʼю і вийти на новий рівень у стосунках.

Анастасія Приходько вдруге обвінчалася з чоловіком
Анастасія Приходько вдруге обвінчалася з чоловіком

В середу, 4 вересня, в родині Анастасії Приходько та її чоловіка настала особлива дата. Рівно 11 років тому цього дня вони офіційно зареєстрували свої відносини. Пара вирішила відсвяткувати це свято по-особливому і влаштувала… друге вінчання. Настя Приходько в 37 років знов приміряла на себе образ нареченої. Багатодітна мама і кохана дружина вбралася у білу класичну сукню з великою довжиною і доповнила її діадемою з червоного намиста, вдягненою на голову.

Анастасія Приходько відзначила Сталеве весілля
Анастасія Приходько відзначила Сталеве весілля

Чоловік Приходько вдягся на весілля у білу сорочку та чорні брюки. Сімейна пара у день Сталевого весілля показалася посеред храму в оточенні іконостасів. Молодята знов обвінчалися та скріпили свій духовний союз поцілунком.

Анастасія Приходько відзначила Сталеве весілля в храмі
Анастасія Приходько відзначила Сталеве весілля в храмі

Анастасія Приходько розповіла, що свідками їх нових обіцянок в храмі стала її подруга Владислава та друзі чоловіка – Костянтин, Олег та Леонід. Урочисту службу в храмі проводив отець Іоанн.

Церемонія вінчання завершилась і після неї подружжя з друзями відправились до одного з київських ресторанів. Сталеве весілля Олександр та Анастасія відзначали з особливим меню. На їхньому весільному столі були роли, суші та смажена риба. Як зізналась артистка – із закладом обговорювали меню заздалегідь.

Анастасія Приходько відсвяткувала Сталеве весілля і вдруге обвінчалася
Анастасія Приходько відсвяткувала Сталеве весілля і вдруге обвінчалася

Артистка сама затверджувала страви, які повинні були бути на святковому столі. Їх родинне свято вийшло насправді бездоганним і додало ще один памʼятний день в скарбничку сімейних спогадів.

Нові статті

Схожі статті

Пішла від чоловіка заради його друга: 34-річна Дорофєєва розповіла історію кохання з Мішею Кацуріним

У житті Наді Дорофєєвої стався неочікуваний поворот подій - співачка пішла до друга колишнього чоловіка Дантеса. Як саме почався роман артистки з Мішею Кацуріним?

Охорона, шлагбаум та безліч відеокамер: 41-річна Катя Осадча показала будинок, в якому живе з Горбуновим

Катерина Осадча та Юрій Горбунов вже протягом кількох років проживають за містом в будинку, де у них по сусідству були Каменських і Потап - як же виглядає двоповерховий палац телеведучих?

Від продюсерки до іншої продюсерки: як виглядають всі жінки 51-річного Пономарьова – на будь-який смак

Олександр Пономарьов має за собою два шлюби, яка закінчились не успішно, тож співак вирішив, що більше не буде публічно висловлюватись про особисте життя - що ж відомо про його попередніх партнерок?

Досвідчений автолюбитель: 49-річна Наталія Могилевська показала, на якому авто їздить – дорого-багато

Мало хто знає, що Наталія Могилевська вже багато років за кермом і у володінні співачки було не одне авто: на якому транспорті їздить зірка зараз?