Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

Дружина репера Олексія Потапенка Настя Каменських похвалилася новою сукнею зі свого дівочого гардеробу. Обтислий наряд ніжно-блакитного кольору із глибоким декольте ідеально сів на стрункій фігурі української красуні.

Настя Каменських оприлюднила на особистій сторінці в Instagram відео, в якому вона сама виконує пластичні і красиві танцювальні рухи у новій сукні.

Як же хочеться забути про всі проблеми та з нетерпінням чекати вечір пʼятниці, щоб танцювати до ранку – зізналася співачка

Імовірно, в останній день робочого тижня артистка пригадала мирні часи – коли можна було просто і легко зібратися разом із подружками, влаштувати запальні танці до самого ранку, а наступного дня — перевіряти Stories із надією, що нічого непристойного на них немає.

Анастасія Каменських висловила надію, що зовсім скоро вона разом із подругами та прихильниками зможе визволити ту саму пʼятничну енергію, яка буде чіпляти та запалювати танцювальні заходи.

“Пʼ ятниця” скоро – написала співачка під своїм відео

Сукня як в Насті Каменських
Сукня як в Насті Каменських

У відеоролику запальні танці Насті Каменських супроводжуються іноземною піснею у її власному виконанні. Імовірно, в такий спосіб артистка вирішила зробити анонс нової пісенної композиції під назвою “Пʼятниця”.

Коли саме фанати співачки зможуть почути твір – невідомо. Але чоловік Каменських Потап вже оцінив відвертий образ дружини, який вона обрала для презентації. В коментарях до відео музикант залишив декілька смайликів у вигляді вогників, натякаючи на те, що сукня поп-діви – неймовірно розкішна.

Сукня від українського бренду, як в Насті Каменських
Сукня від українського бренду, як в Насті Каменських

До речі, наряд, в якому позувала Каменських – був створений українським брендом одягу “Rosca”. Вартість моделі сукні “Грація” на офіційному сайті компанії становить 8 тисяч гривень за одиницю товару.

Нові статті

Схожі статті

Що любить гречана каша: як зварити смачну та розсипчасту гречку — хитрощі та 4 правила, без яких нікуди

Приготування гречаної каші тільки на перший погляд може здатися простим завданням. Але насправді, щоб вона вийшла смачною і розсипчастою – потрібно знати певні секрети її приготування.

Відчуєте справжню атмосферу Криму! Як приготувати хрусткі та пухкі чебуреки – аромат буде на всю оселю

Ностальгія наздожене вас, як тільки ви приготуєте цю страву - рецепт нереально смачних кримських чебуреків, які сподобаються кожному. Готуйте прямо зараз!

Що зробити з садовою гортензією восени 2024, щоб наступного року квітла пишно та безперервно – сусіди ахнуть

Існує простий спосіб, який допоможе вашій гортензії - обов'язково зробіть це цієї осені. Що потрібно для того, аби квітка була пишною наступного року та цвіла?

Рожеві кульки і тато поряд: 47-річна Камалія похвалилася тортом, який подарувала донькам на день народження

Камалія відсвяткувала день народження доньок-двійнят разом із чоловіком Захуром. Батьки влаштували дівчатам справжнє свято – із білосніжними собачками, рожевими кульками і багатоярусним тортом.