Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між ним та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

50-річний український артист Андрій Михайлович Данилко відомий в українському шоу-бізнесі як… Вєрка Сердючка. Образ веселої провідниці чоловік створив ще в студентські роки і з тої пори виступає із ним по всій Україні та далеко за її межами.

В свої 50 років Андрій Данилко так і залишився холостяком. В співака немає ані дружини, ані власних дітей. Цей факт створює чимало приводів для пліток. Та й сам виконавець нерідко підігріває чутки неоднозначною поведінкою.

Наприклад, багато років поспіль Данилку приписують романтичні відносини із його сценічною “мамою”, Інною Білоконь. Ця парочка багато подорожує з гастролями як по країні, так за кордоном. Попри те, що Інна Білоконь вже давно – щаслива в шлюбі, виростила доньку та встигла стати бабусею – ареал роману з Андрієм Данилком все одно нависає над нею.

Андрій Данилко та Інна Білоконь
Андрій Данилко та Інна Білоконь

Звісно ж, чутки про роман виникають не просто так. Через спільну творчу справу Андрій Михайлович та Інна Білоконь проводять разом багато часу. В перервах між концертними виступами артисти прогулюються разом, а іноді – дозволяють собі… поцілуватися. Деякі з поцілунків пари потрапляють в обʼєктиви репортерів та зʼявляються у соціальних мережах. Через це й виникають плітки про нібито серйозні відносини між ними.

Поцілунок Андрія Данилка та Інни Білоконь
Поцілунок Андрія Данилка та Інни Білоконь

Насправді ж ситуація – зовсім інша. Як зізнався Андрій Данилко – між ним та Інною Білоконь немає жодних стосунків, окрім дружніх. Власне, і поцілунки – теж носять виключно товариський характер. Один з них фанати Сердючки могли побачити під час гастролей артиста Молдовою. Тоді Білоконь із Данилком влаштували кумедну виставу із паперовими стаканчиками.

Шанувальники в коментарях засипали своїх кумирів купою компліментів. Водночас, побачивши славнозвісний дружній поцілунок пари – фанати повірили в його серйозність та побажали Андрію з Інною “діточок як на небі зірочок”.

Нові статті

Схожі статті

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.