Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

В останні декілька місяців українська спортсменка Ольга Харлан знаходиться в епіцентрі уваги світового суспільства. Фехтувальниця двічі стала призеркою літніх Олімпійських ігор-2024 в Парижі. Дівчина здобула для України бронзову медаль в індивідуальних змаганнях і “золото” — в командному турнірі з фехтування.

Особисте життя Харлан теж змінюється. Чемпіонка декілька років перебуває в стосунках із 37-річним італійцем Луїджи Самеле. Хлопець — також майстер з фехтування.

В середу, 4 вересня, Ольга Харлан відсвяткувала 34-й день народження. Вже на наступний день після особистого свята спортсменка розсекретила неочікуваний для багатьох фанатів сюрприз: вона виходить заміж за коханого Луїджі.

“Неочікувано” я сказала “так” – заявила Ольга, супроводивши цю приємну новину світлиною із коханим хлопцем

Наречений і наречена позували на тлі океанського узбережжя і виглядали неймовірно щасливими. Ольга Харлан на камеру продемонструвала ніжну дівочу руку з витонченим рожевим манікюром. На безіменному пальчику сяяла обручальна каблучка із дорогоцінним камінчиком.

Луїджі Самеле знаходився поряд з коханою і також щасливо посміхався. В коментарях до світлини пару привітали із знаменною подією Злата Огнєвіч, Аліна Доротюк, Соломія Вітвіцька, Марічка Падалко, Дарія Білодід та інші знамениті українці.

Вітання із заручинами в Instagram Ольги Харлан
Вітання із заручинами в Instagram Ольги Харлан

Нагадаємо, що Ольга Харлан та Луїджі Самеле почали зустрічатись в 2018 року. До початку повномасштабного вторгнення росії пара жила окремо. З лютого 2022 року коханий всіляко підтримував обраницю і допоміг її родині із тимчасовим прихистком в Італії.

Потужну підтримку від коханого Ольга Харлан відчувала і під час підготовки до Олімпіади-2024. Завдяки їй дівчина змогла стати чемпіонкою двічі.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.