Цариця Соломія: 44-річна Вітвіцька з “1+1” показала весілля – із Ситайлом замість Кочаткова (Фото)

44-річна ведуча з каналу "1+1" Соломія Вітвіцька відгуляла пишне весілля із новим коханим. Жінка вбралася в розкішну білосніжну сукню і прикрасила шию намистом з перлинами. "Один Факт" покаже фото.

Ведуча Соломія Вітвіцька декілька років тому розлучилася із своїм чоловіком Владом Кочатковим. В шлюбі вони прожили цілих 8 років і фактично не могли розійтися ще довго. І хоча шанувальники пари мріяли про їх возз’єднання – шляхи колишніх чоловіка та дружини розійшлися остаточно.

Пройшов деякий час і на життєвому шляху Соломії виник новий бойфренд – Олексій Ситайло. Відомо, що в мирні часи обранець Соломії займався бізнесом. Після початку повномасштабного вторгнення він перекваліфікувався і став військовим.

Новий роман Вітвіцької відразу викликав в суспільстві хвилю скандальних коментарів. Зокрема, зірку українських екранів звинуватили в тому, що вона… зустрічається з жонатим чоловіком. Соломія не змовчала і відразу спростувала цю інформацію. Більше в суспільстві таких пліток не виникало.

Соломія Вітвіцька відгуляла весілля у білосніжній сукні
Соломія Вітвіцька відгуляла весілля у білосніжній сукні

Згодом стало зрозуміло, що між Вітвіцькою та Ситайлом — дійсно серйозні стосунки. Зокрема, закохані часто зʼявляються разом на родинних святах, приходять під ручку в гості до друзів. Нещодавно Ситайло та Вітвіцька навіть відвідали весілля своїх друзів-військових.

Соломія вдягла на урочистий захід шовкову білосніжну сукню і ледве не затьмарила красою саму наречену. На світлинах, які Вітвіцька днями оприлюднила на особистій сторінці в соціальних мережах, можна побачити її у всій красі. Образ Вітвіцької на торжестві друзів був по-справжньому блискучим. Телеведуча вирішила трохи відійти від правил і заявитись на чуже весілля… у білій сукні. Святковий образ телезірка доповнила прикрасою на шиї, зробленою з перлин. І вийшло так, що на весіллі друзів Соломія виглядала, немов наречена.

Соломія Вітвіцька відгуляла пишне весілля у білосніжній сукні
Соломія Вітвіцька відгуляла пишне весілля у білосніжній сукні

Під час реєстрації шлюбу поряд із Соломією був її нинішній обранець, Олексій Ситайло. Але банкет він відвідувати не став, залишивши кохану наодинці з друзями. Однак цей факт зовсім не засмутив Вітвіцьку. Жінка добре провела час в гарній компанії з подругами.

Нові статті

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво розповів про незаплановане поповнення в родині: “Це велика відповідальність”

Зірка "МастерШефу" Ектор Хіменес-Браво поділився радісною новиною. В його родині сталось чергове поповнення. Тепер в улюбленої собачки Лупіти зʼявився названий син.

В чорних окулярах і хвостиком на голові: у Мережі показали, який вигляд зараз має 51-річний Олег Винник

Олег Винник не звертає на хвилю хейту, яка на нього натрапила та продовжує жити щасливо - з'явилось нове фото співака в Інтернеті, де помітні деякі зміни в зовнішності.

Невістка народила третього онука: Михайло Поплавський похизувався продовженням роду Поплавських (Фото)

Співак і один із найвідоміших ректорів України Михайло Поплавський розповів про поповнення в родині. Улюблена невістка подарувала йому третього онука. Про це виконавець розповів Григорію Решетніку.

“Не зникла, а почала жити”: чи спілкується 40-річна Слава Камінська з 38-річною екс-колегою Вікою Сміюхою

Хоч і гурт "НеАнгели" припинив своє існування, але здавалося, що Слава Камінська та Вікторія Сміюха залишаться друзями, а не екс-колегами - чи спілкуються співачки зараз?