“40-80 тисяч, іноді – менше”: 54-річна Бурмака розсекретила суму, яку заробляє за місяць і куди витрачає

Українська співачка Марія Бурмака розсекретила, скільки їй вдається заробити за місяць і куди вона витрачає кошти. Гонорари 54-річної артистки можуть вразити звичайного пересічного українця.

Народна артистка України Марічка Бурмака в розмові із відомим блогером Славою Дьоміним розсекретила суму своїх прибутків за місяць. За словами співачки, основний її дохід йде від ротації пісень на радіо та гонорарів за концертну і гастрольну діяльність.

Бурмака зазначила, що в неї маються й інші джерела прибутку. Однак розповідати про них детальніше не стала. Отже, від гастролей та пісень на радіостанціях Бурмака отримує близько 1000-2000 доларів на місяць або ж в конвертації на гривні – від 40 тисяч до 80 тисяч.

Навіть менше, буває деколи – зізналася Марія Бурмака

За словами артистки, основна стаття витрат в неї – це оплата комунальних послуг та видатків. Звісно, потрібна деяка сума коштів на життя, купівлю одягу та їжу. І після усіх цих відрахувань коштів в гаманці може залишитись навіть менше, ніж 40 тисяч гривень.

До речі, Марія Бурмака завдяки високим заробіткам має змогу допомагати власній 29-річній донці фінансово. За словами народної артистки – Ярина в свої 29 років все ще знаходиться в пошуках себе і потребує материнської допомоги.

Втім, зіркова матуся не бачить нічого поганого в тому, щоб допомагати власній дитині. Тим паче, що дівчина свого часу пережила психологічну травму, повʼязану із загибеллю рідного батька.

Бурмака розповіла, що коли в її Ярини щось не виходить – вона, як найближча людина, приходить їй на допомогу. Співачка певна, що так буде завжди.

Вона себе шукає, і вона себе знаходить. Це прекрасно – додала артистка

Взагалі Марія цілком може пишатися власною донькою. Адже Ярина зуміла відкрити власний інтернет-магазин з продажу старовинних речей. Їй вдалось віднайти автограф Твідді і тим самим глибоко потішити свою зіркову матусю.

Марічка Бурмака з донькою Яриною
Марічка Бурмака з донькою Яриною

Крім того, Дарина пройшла навчання в школі макіяжу і тому цілком може підготувати маму до виходу на сцену перед концертом.

Нові статті

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво розповів про незаплановане поповнення в родині: “Це велика відповідальність”

Зірка "МастерШефу" Ектор Хіменес-Браво поділився радісною новиною. В його родині сталось чергове поповнення. Тепер в улюбленої собачки Лупіти зʼявився названий син.

В чорних окулярах і хвостиком на голові: у Мережі показали, який вигляд зараз має 51-річний Олег Винник

Олег Винник не звертає на хвилю хейту, яка на нього натрапила та продовжує жити щасливо - з'явилось нове фото співака в Інтернеті, де помітні деякі зміни в зовнішності.

Невістка народила третього онука: Михайло Поплавський похизувався продовженням роду Поплавських (Фото)

Співак і один із найвідоміших ректорів України Михайло Поплавський розповів про поповнення в родині. Улюблена невістка подарувала йому третього онука. Про це виконавець розповів Григорію Решетніку.

“Не зникла, а почала жити”: чи спілкується 40-річна Слава Камінська з 38-річною екс-колегою Вікою Сміюхою

Хоч і гурт "НеАнгели" припинив своє існування, але здавалося, що Слава Камінська та Вікторія Сміюха залишаться друзями, а не екс-колегами - чи спілкуються співачки зараз?