Джа і Евеліна: 41-річна Джамала показала, як виглядає її рідна сестра, старша на 3 роки (Фото)

Співачка і багатодітна матуся Джамала вперше за довгий час показала, як виглядає її старша сестра Евеліна. "Один Факт" пропонує подивитись, як виглядають дві сестри і чи схожі одна на одну.

Українська співачка кримськотатарського походження Сусанна Джамаладінова виступає під псевдонімом Джамала. В нашій країні та за її межами артистку добре знають не тільки завдяки творчості, але й через її активну волонтерську та благодійну діяльність.

Джамала постійно приймає участь в благодійних концертах, їздить за кордон заради виступів в громадських осередках для українців-біженців. Встигає співачка і з дітьми час проводити. Як відомо – їх в неї вже троє. Наймолодший хлопчик Алім Сеір-Бекір народився наприкінці травня 2024 року.

Його мама до останніх днів вагітності багато працювала. Навіть напередодні пологів Джамала завітала на музичну премію, аби отримати нагороду за кращий музичний альбом “Qirim”.

Не забуває Джамала і про старше покоління своєї родини. Декілька тижнів тому виконавиця розповідала, що в її батьків росіяни націоналізували майно в окупованому Криму. І це стало для всієї родини неприємною несподіванкою.

Днями на особистій сторінці в Instagram Джамала вирішила показати і свою старшу сестру – Евеліну. Вперше за довгий час співачка показалася поряд із нею та привітала рідну людину із днем народження. Цікаво, що обидві сестри народились приблизно в один і той же період. Зокрема, старша – Евеліна Джамаладінова святкує день народження 5 вересня. В цьому році їй виповнилось 44 роки.

Джамала вперше за довгий час показала рідну сестру Евеліну
Джамала вперше за довгий час показала рідну сестру Евеліну

Сусанна – на 3 роки молодша за сестру. Їй цьогоріч виповнився 41 рік. День народження артистка відзначила на декілька днів раніше, а саме – 27 серпня.

До речі, рідна сестра Джамали багато років живе в Туреччині. Вона – не публічна людина і вже заміжня. Разом з чоловіком Евеліна виховує двох донечок.

Щодо трудової діяльності, то рідна сестра Джамали на місці не сидить. В Стамбулі вона заснувала приватну школу мистецтв і працює в ній викладачкою.

Джа ніжно привітала сестру із днем народження. Під фото співачка написала, що дуже любить Евеліну і назвала її найкращою в світі сестрою.

Нові статті

Схожі статті

Вивезла в ліс: Руслана Лижичко ошелешила знахідкою у себе вдома, від якої жінки “пищать” – реакція на відео

51-річна Руслана Лижичко поділилася неймовірною історією зі свого життя. Зустріч із володаркою полів могла б завершитись для останньої не дуже гарно, але Руслана показала приклад доброти.

Живе в “чайному будиночку” на 3 поверхи і куштує іспанські делікатеси: з чим залишилася Людмила Янукович

Залишив її саму, а вона й не проти: де оселилась Людмила Янукович і чим займається зараз - має розкішний маєток у Криму та власний бізнес. Подробиці.

Безцінний подарунок для мільйонера: 9-річний хлопчик сплутав багатія з безхатьком і подарував йому долар

Успішний бізнесмен Метт Бусбіс, якому вдалося побудувати статки на сотні мільйонів доларів – розповів про подарунок, який став для нього ціннішим за ці мільйони.

Головний “краш” Насті Каменських змінився до невпізнаваності: як виглядає Потап, якому в 43 роки дають 55

Схоже, що для Потапа життя за кордоном не пішло на користь, принаймні так вважають його фанати - репер різко змінився у зовнішності та погладшав.