Він був ді-джеєм, а вона майбутньою зіркою: 36-річна Леся Нікітюк показала екс-обранця – кохання молодості

Особисте життя Лесі Нікітюк зазвичай приховане за сімома замками, адже щастя любить тишу, але телеведуча вирішила поділитись кохання своєї молодості - хто він?

Українська телеведуча Леся Нікітюк завжди приховувала своє особисте життя. Зірка неохоче ділиться деталями свого приватного світу і навіть більше – зазвичай тримає свої стосунки в таємниці від публіки, не демонструючи своїх коханих та близьких. Проте нещодавно телеведуча вирішила зробити виняток і дещо відкрити завісу над своїм минулим.

В одному з постів Леся Нікітюк вирішила поділитися спогадами про свою молодість, опублікувавши старі фотографії, які відображають моменти її юності. Одним із таких знімків стала архівна світлина, на якій телеведуча позує разом із хлопцем, який працював ді-джеєм. Як виявилося, тоді, коли фото було зроблено, Леся Нікітюк була у стосунках із цим молодим чоловіком. На момент зйомки їй було лише 17 років.

Леся Нікітюк розповіла про свого колишнього обранця. Фото з Instagram @lesia_nikituk
Леся Нікітюк розповіла про свого колишнього обранця. Фото з Instagram @lesia_nikituk

Хоч і деталі цих стосунків залишилися поза кадром, сама Нікітюк коротко згадала про свого колишнього обранця, розповівши, що це був ді-джей, з яким вона зустрічалася.

На сьогоднішній день особисте життя Лесі Нікітюк залишається поза увагою широкого загалу. Відомо лише те, що ведуча наразі не перебуває у шлюбі. Можливо, серце Нікітюк залишається вільним, і вона досі не зустріла чоловіка, з яким би захотіла побудувати сімейне життя.

Леся Нікітюк розповіла про свого колишнього обранця
Леся Нікітюк розповіла про свого колишнього обранця

Леся Нікітюк здобула популярність завдяки своїй участі у шоу “Розсміши коміка”. Однак найбільшої слави вона набула як ведуча знаменитої телепередачі “Орел і решка”, в рамках якої вона подорожувала по різних країнах світу, досліджуючи їх культуру та побут.

Крім цього знакового проєкту, Леся також брала участь у веденні ряду інших телепередач на українському телебаченні. Серед них варто відзначити такі програми, як “Хто зверху?”, “Є питання” та “Ле маршрутка”.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.