“Заслужений запроданець України”: Потап після пародії на Винника анонсував концерт в Жовтневому палаці

Співак Потап за кордоном не нудьгує. Він створює музичний контент для своїх фанатів та й про колег не забуває. Нещодавно артист спародіював Олега Винника, чим викликав незадоволення суспільства.

Українському музиканту Потапу за кордоном нудьгувати ніколи. Артист радує своїх фанатів новими пісенними композиціями, а ще – встигає бентежити хейтерів зухвалою поведінкою.

“Один Факт” писав про те, як декілька днів тому Олексій Потапенко приміряв на себе образ… Олега Винника. Звісно ж, пародія не залишилася непоміченою. Критики із соціальних мереж ухватилися за неї, аби в черговий раз за 2 роки дорікнути Потапові в тому, що він прийняв нейтральну позицію щодо війни в Україні та мовчить, сидячи за кордоном та насолоджуючись життям.

Хвиля хейту ще більше розпалила творчий вогник Олексія Потапенка. Музикант не змовчав і у відповідь і активно поспілкувався із користувачами соцмережі TikTok під своїм відео-пародією на Олега Винника.

Музикант Потап розповів, де виступить після повернення до України
Музикант Потап розповів, де виступить після повернення до України

Чимало користувачів після перегляду останнього відеоролику від Потапа – обурилися.

Юзери поцікавились в співака, чому ж він хейтить колегу Олега Винника, якщо й сам – такий самий? Допоки Винник ховається від війни в Німеччині – Потапенко також обрав для життя більш затишне і безпечне містечко в Європі.

Коли чоловік Насті Каменських записав ролик під голос Винника, в якому той надсилає українцям ковток свіжого повітря – це спричинило бурхливу реакцію в коментарях. Багато хто з українців зазначив, що Потап – нічим не кращий від Винника. Такий самий втікач, що пересиджує повномасштабну війну за межами рідної країни.

“Мої люди” у виконанні ще одного ухилянта – написав під відео один із користувачів, натякаючи на нову пісню Винника

Потап розповів, де виступить після повернення до України
Потап розповів, де виступить після повернення до України

Олексій Потапенко не залишив цей коментар без уваги та в жартівливій манері відповів на нього:

На сцені Жовтневого палацу – Заслужений запроданець України

Серед дописувачів були й ті, хто не залишив без уваги якісну самоіронію артиста. Деякі з користувачів відзначили, що український музикант активно спілкується з людьми в соціальних мережах:

Я не фанатка Потапа, але мені подобається, як він відповідає на коментарі, навіть злі – з гумором – зазначила дописувачка

І на цей коментар у Олексія Потапенка знайшлася своя відповідь:

Так це ж наш лагідний хейт соловʼїний. Як тебе не любити, хейтере мій?” – написав Потап, трохи перефразувавши слова з популярної пісні “Києве мій”.

Потап розповів, де виступить після повернення до України
Потап розповів, де виступить після повернення до України

До речі, цю пісню вперше публічно виконав співак Юрій Гуляєв, а одним з її сучасних виконавців був… Олег Винник, через якого й захейтили Потапа.

Нові статті

Схожі статті

Вивезла в ліс: Руслана Лижичко ошелешила знахідкою у себе вдома, від якої жінки “пищать” – реакція на відео

51-річна Руслана Лижичко поділилася неймовірною історією зі свого життя. Зустріч із володаркою полів могла б завершитись для останньої не дуже гарно, але Руслана показала приклад доброти.

Живе в “чайному будиночку” на 3 поверхи і куштує іспанські делікатеси: з чим залишилася Людмила Янукович

Залишив її саму, а вона й не проти: де оселилась Людмила Янукович і чим займається зараз - має розкішний маєток у Криму та власний бізнес. Подробиці.

Безцінний подарунок для мільйонера: 9-річний хлопчик сплутав багатія з безхатьком і подарував йому долар

Успішний бізнесмен Метт Бусбіс, якому вдалося побудувати статки на сотні мільйонів доларів – розповів про подарунок, який став для нього ціннішим за ці мільйони.

Головний “краш” Насті Каменських змінився до невпізнаваності: як виглядає Потап, якому в 43 роки дають 55

Схоже, що для Потапа життя за кордоном не пішло на користь, принаймні так вважають його фанати - репер різко змінився у зовнішності та погладшав.