Помер Олександр Масляков з КВК: як на новину відреагували українські гумористи Розовий, Байдак та Ласточкін

Надвечір у неділю, 8 вересня Мережі сколихнула сумна звістка. У засвіти відійшов ведучий гумористичної програми "КВК" Олександр Масляков. Як на цю новину відреагували українські гумористи?

Беззмінний ведучий та Президент Клубу веселих та кмітливих (КВК) Олександр Масляков помер 8 вересня 2024 року. Сумну звістку про його відхід повідомили на сторінці гумористичного Клубу в соціальній мережі Instagram. Згодом вона була розтиражована російськими та українськими ЗМІ.

З глибоким жалем повідомляємо про те, що 8 вересня 2024 року помер Олександр Васильович Масляков – йшлося у повідомленні

Представники Клубу веселих та кмітливих зазначили, що ведучий назавжди залишиться легендою для всіх учасників руху “КВК”. Масляков вів передача “КВК” з 1964 року та став для багатьох справжнім символом гумору і сатири.

Про певні проблеми зі здоровʼям у Маслякова стало відомо ще в 2022 році. Після перенесеного коронавірусу в нього виявили пухлину в легенях. Однак ще 2 роки після цього діагнозу він продовжував працювати в Клубі.

Олександр Масляков остаточно відійшов від праці лише в квітні 2024 року. Останні місяці ведучий перебував під наглядом лікарів та постійно скаржився на погіршення самопочуття.
Новина про смерть Маслякова не залишилась без уваги українських гумористів. В соцмережах з приводу неї висловились коміки Віктор Розовий, Ігор Ласточкін та Василь Байдак.

Василь Байдак відреагував на смерть Олександра Маслякова
Василь Байдак відреагував на смерть Олександра Маслякова

Серед усіх трьох більше всього відзначився Байдак. Він вигадав власний спосіб креативу та відреагував на смерть ведучого… його ж крилатими фразами. Байдак зробив репост сумної новини і насмішив фоловерів кумедними підписами до неї:

І етому єго нікто не учіл

Всє журі пять балов

К чьорту

Повз новину про смерть Маслякова не зміг пройти й інший український комік – 37-річний Ігор Ласточкін. Тренер “Ліги сміху” присвятив сумній новині про відхід Маслякова до Бога окремий допис в Instagram. Для допису він обрав традиційно траурний фон – чорний. Та написав на ньому великими білими літерами наступне:

Умєр і умєр. Як і КВН

Цей коротенький та вмістовний допис-присвята померлому ведучому “КВК” отримав понад 13 тисяч вподобань. Свій лайк до нього залишив і актор “Дизель-шоу” Євген Сморигін.

Коментар Ігоря Ласточкіна з приводу смерті Олександра Маслякова
Коментар Ігоря Ласточкіна з приводу смерті Олександра Маслякова

Інший знаменитий учасник “Ліги Сміху” Віктор Розовий, який зараз проходить довготривалу реабілітацію після поранення на фронті – по-своєму відреагував на смерть ведучого “КВК”.

Розовий записав відеоролик з елементами чорного гумору. В ньому комік зазначив, що попри важке осколкове поранення йому вдалось таки пережити російського ведучого гумористичного шоу.

Віктор Розовий з Ліги Сміху відреагував на смерть Олександра Маслякова
Віктор Розовий з Ліги Сміху відреагував на смерть Олександра Маслякова

Так, пережити Маслякова – зроблено – повідомив про чергове своє досягнення Віктор Розовий, не забувши посміхнутися власному кмітливому жарту

 

Нові статті

Схожі статті

Вивезла в ліс: Руслана Лижичко ошелешила знахідкою у себе вдома, від якої жінки “пищать” – реакція на відео

51-річна Руслана Лижичко поділилася неймовірною історією зі свого життя. Зустріч із володаркою полів могла б завершитись для останньої не дуже гарно, але Руслана показала приклад доброти.

Живе в “чайному будиночку” на 3 поверхи і куштує іспанські делікатеси: з чим залишилася Людмила Янукович

Залишив її саму, а вона й не проти: де оселилась Людмила Янукович і чим займається зараз - має розкішний маєток у Криму та власний бізнес. Подробиці.

Безцінний подарунок для мільйонера: 9-річний хлопчик сплутав багатія з безхатьком і подарував йому долар

Успішний бізнесмен Метт Бусбіс, якому вдалося побудувати статки на сотні мільйонів доларів – розповів про подарунок, який став для нього ціннішим за ці мільйони.

Головний “краш” Насті Каменських змінився до невпізнаваності: як виглядає Потап, якому в 43 роки дають 55

Схоже, що для Потапа життя за кордоном не пішло на користь, принаймні так вважають його фанати - репер різко змінився у зовнішності та погладшав.