Старший за неї на 13 років: як виглядає перший та єдиний чоловік співачки KOLA – не українець (ФОТО)

KOLA уникає подробиць щодо розкриття особистого життя та нещодавно стало відомо, що співачка таємно вийшла заміж за чоловіка, який значно старший за неї та проживає за кордоном - хто він?

Анастасія Прудіус здобула популярність під сценічним псевдонімом KOLA, нещодавно вийшла заміж за іноземця. Церемонія одруження пройшла у Празі, і була організована в тісному колі родини. Молодята вирішили утриматися від великого святкування, враховуючи триваючі конфлікти в Україні та Ізраїлі, країнах їхнього походження.

Чоловік Анастасії, В’ячеслав, походить з Дніпра. Він народився в Україні, але його сім’я переїхала до Ізраїлю, коли В’ячеслав був ще дитиною, і оселилася там. В’ячеслав познайомився зі співачкою під час благодійного концерту, який він організував в Ізраїлі влітку 2022 року. Між ними швидко виникли романтичні стосунки, і вже через пів року після знайомства В’ячеслав зробив пропозицію.

Співачка KOLA вперше показала свого чоловіка-іноземця
Співачка KOLA вперше показала свого чоловіка-іноземця

Анастасія також зазначила, що її партнер старший за неї на 13 років і має дітей від попереднього шлюбу. В’ячеслав займається бізнесом, і наразі пара розділяє своє життя між двома країнами.

Співачка розповіла, що ніколи не ставила перед собою мету знайти партнера з іншої країни і не мала наміру шукати когось з-за кордону. У той час, коли Анастасія зустріла майбутнього чоловіка, вона переживала складний період у своєму житті, зокрема через важку ситуацію в Україні, яка сильно вплинула на її психологічний стан. Через це вона навіть не приділяла особливої уваги своєму зовнішньому вигляду.

Співачка KOLA вперше показала свого чоловіка-іноземця
Співачка KOLA вперше показала свого чоловіка-іноземця

Зустріч з майбутнім партнером сталася незадовго після початку повномасштабного вторгнення в Україні, що ще більше ускладнило ситуацію для співачки. Відомо, що їхнє спілкування відбувається переважно українською мовою, а коли партнер не розуміє її, Анастасія намагається перекладати на російську.

Співачка KOLA вперше показала свого чоловіка-іноземця
Співачка KOLA вперше показала свого чоловіка-іноземця

Водночас Настя активно вивчає іврит, адже подружжя планує мати дітей. Співачка зазначила, що вони обидва займаються вивченням української та івриту, щоб їхні майбутні діти могли володіти і розуміти обидві мови.

Нові статті

Схожі статті

Вивезла в ліс: Руслана Лижичко ошелешила знахідкою у себе вдома, від якої жінки “пищать” – реакція на відео

51-річна Руслана Лижичко поділилася неймовірною історією зі свого життя. Зустріч із володаркою полів могла б завершитись для останньої не дуже гарно, але Руслана показала приклад доброти.

Живе в “чайному будиночку” на 3 поверхи і куштує іспанські делікатеси: з чим залишилася Людмила Янукович

Залишив її саму, а вона й не проти: де оселилась Людмила Янукович і чим займається зараз - має розкішний маєток у Криму та власний бізнес. Подробиці.

Безцінний подарунок для мільйонера: 9-річний хлопчик сплутав багатія з безхатьком і подарував йому долар

Успішний бізнесмен Метт Бусбіс, якому вдалося побудувати статки на сотні мільйонів доларів – розповів про подарунок, який став для нього ціннішим за ці мільйони.

Головний “краш” Насті Каменських змінився до невпізнаваності: як виглядає Потап, якому в 43 роки дають 55

Схоже, що для Потапа життя за кордоном не пішло на користь, принаймні так вважають його фанати - репер різко змінився у зовнішності та погладшав.