“Це підліткові стосунки”: Анастасія Цимбалару прокоментувала розлучення з Баклановим – були 10 років разом

Здавалося, що були однією з найміцніших пар українського шоу-бізнесу, але сталося не так, як гадалося - чому Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов розлучились?

Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов провели разом три роки у шлюбі, але їхні стосунки тривали більше десяти років. Після цього тривалого періоду спільного життя вони вирішили розлучитися. Анастасія вирішила поділитися деталями розриву з Григорієм, який здобув популярність завдяки своїй ролі в серіалі “Спіймати Кайдаша”.

У березні цього року стало відомо про те, що Анастасія та Григорій прийняли рішення про розлучення. На той момент пара вирішила не заглиблюватися в подробиці та не виносити особисті питання на загальний огляд, обмежившись лише офіційним повідомленням про те, що це було їх спільне рішення.

Анастасія Цимбалару вперше прокоментувала розлучення з Григорієм Баклановим
Анастасія Цимбалару вперше прокоментувала розлучення з Григорієм Баклановим

Через півроку після оголошення про розлучення Анастасія Цимбалару вперше вирішила розповісти про своє рішення більш детально. Вона зазначила, що стосунки з Григорієм були єдиними серйозними у її житті і підкреслила значимість цього досвіду для себе.

Акторка зазначила, що її стосунки не були односторонніми. У цьому випадку двоє людей брали участь у прийнятті рішень. Спочатку ці стосунки мали підлітковий характер, але з часом вони еволюціонували в щось набагато серйозніше. Акторка вирішила завершити ці стосунки, але це не сталося через відсутність любові. Навпаки, навіть після розставання вона досі мала почуття любові. На її думку, хоч і певний партнер може бути тимчасовим, але колишній залишається частиною життя надовго.

Анастасія Цимбалару вперше прокоментувала розлучення з Григорієм Баклановим
Анастасія Цимбалару вперше прокоментувала розлучення з Григорієм Баклановим

Анастасія також пояснила, чому їхні стосунки тривали понад 10 років, але шлюб вони уклали нещодавно. Як виявилося, акторка не мала великого бажання вступати в офіційний шлюб і не ставила перед собою мету укласти юридично зареєстрований союз. Тому питання про формальну реєстрацію їхніх стосунків не було для неї принциповим.

Нові статті

Схожі статті

Вивезла в ліс: Руслана Лижичко ошелешила знахідкою у себе вдома, від якої жінки “пищать” – реакція на відео

51-річна Руслана Лижичко поділилася неймовірною історією зі свого життя. Зустріч із володаркою полів могла б завершитись для останньої не дуже гарно, але Руслана показала приклад доброти.

Живе в “чайному будиночку” на 3 поверхи і куштує іспанські делікатеси: з чим залишилася Людмила Янукович

Залишив її саму, а вона й не проти: де оселилась Людмила Янукович і чим займається зараз - має розкішний маєток у Криму та власний бізнес. Подробиці.

Безцінний подарунок для мільйонера: 9-річний хлопчик сплутав багатія з безхатьком і подарував йому долар

Успішний бізнесмен Метт Бусбіс, якому вдалося побудувати статки на сотні мільйонів доларів – розповів про подарунок, який став для нього ціннішим за ці мільйони.

Головний “краш” Насті Каменських змінився до невпізнаваності: як виглядає Потап, якому в 43 роки дають 55

Схоже, що для Потапа життя за кордоном не пішло на користь, принаймні так вважають його фанати - репер різко змінився у зовнішності та погладшав.