“Була історія, але вона закінчилась”: 36-річна Шоптенко розкрила реальну причину розлучення з Дікусаром

Після розлучення Олени Шоптенко та Дмитра Дікусара, життя обох кардинально змінилось - вона будує життя за кордоном, а він захищає Україну. Чому зіркове подружжя вирішило йти різними шляхами?

Розлучення Олени Шоптенко і Дмитра Дікусара відбулося ще у 2016 році, однак лише нещодавно хореографиня вирішила поділитися деталями справжньої причини цього розриву. Раніше вважалося, що їхній шлюб не витримав відстані та численних робочих обов’язків, які розділили їхнє життя. Однак зараз Олена Шоптенко пояснила, що причина була набагато глибшою.

За словами Олени, їхній союз не витримав випробування часом і зрілістю. Вони одружилися у молодому віці, коли обидва були зосереджені на кар’єрних амбіціях і професійних досягненнях. Того часу їм бракувало усвідомлення, що справжня праця стосується саме стосунків, а не лише кар’єрних досягнень. В результаті їхні стосунки не змогли витримати такого випробування, яке тривало три роки.

Олена Шоптенко розкрила причину, чому розлучилась з Дмитром Дікусаром
Олена Шоптенко розкрила причину, чому розлучилась з Дмитром Дікусаром

Олена також зазначила, що емоційна сторона їхнього шлюбу не змогла справитися з труднощами. Вона розповіла, що в їхньому партнерстві не вистачало терпіння, яке є ключовим для довготривалих стосунків, а у них з Дмитром цього не було.

Олена Шоптенко розкрила причину, чому розлучилась з Дмитром Дікусаром
Олена Шоптенко розкрила причину, чому розлучилась з Дмитром Дікусаром

Через кілька років після розлучення життя Олени та Дмитра зазнало суттєвих змін. Олена оселилася в Австрії разом із маленьким сином. Вона продовжує активно займатися танцями і бере участь у різноманітних проєктах. Дмитро, натомість, перебуває на передовій, захищаючи свою країну, озброєний і готовий до боротьби.

Олена Шоптенко розкрила причину, чому розлучилась з Дмитром Дікусаром
Олена Шоптенко розкрила причину, чому розлучилась з Дмитром Дікусаром

Хоч і їхні життєві шляхи розійшлися, Олена і Дмитро зберегли добрі стосунки. Вони періодично спілкуються через месенджери. Олена зазначає, що, спілкуючись із Дмитром по телефону, вона відчуває тривогу, не бажаючи випадково сказати чи запитати щось, що могло б негативно вплинути на нього. Вибір Дмитра змінити світ танців на поле бою не став для неї несподіванкою та вона неймовірно пишається своїм колишнім обранцем.

Нові статті

Схожі статті

Всі знають її як бабусю в хустинці: мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь кардинально змінила імідж поза сценою

Інна Білоконь постає в яскравому образі в балеті Вєрки Сердючки, але насправді акторка виглядає зовсім не так, як ми звикли її бачити і виглядає значно молодшою,

Було 3 пропозиції руки та серця: 36-річний Дантес розповів, яким було знайомство з Дорофєєвою – це була доля

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва пробули в шлюбі 7 років та їхня історія кохання почалась в досить неочікуваному місці, а саме в потязі - як все відбувалося?

52-річний Ектор Хіменес-Браво розповів про незаплановане поповнення в родині: “Це велика відповідальність”

Зірка "МастерШефу" Ектор Хіменес-Браво поділився радісною новиною. В його родині сталось чергове поповнення. Тепер в улюбленої собачки Лупіти зʼявився названий син.

В чорних окулярах і хвостиком на голові: у Мережі показали, який вигляд зараз має 51-річний Олег Винник

Олег Винник не звертає на хвилю хейту, яка на нього натрапила та продовжує жити щасливо - з'явилось нове фото співака в Інтернеті, де помітні деякі зміни в зовнішності.