“Побоювалися”: як Алла Пугачова поводилась з українськими артистами під час зйомок мюзиклу “За двома зайцями”

75-річна Примадонна Алла Пугачова раніше неодноразово бувала в Україні. Зокрема, артистка приймала участь у зйомках мюзиклу "За двома зайцями". Як вона поводилася із українськими колегами?

Відома співачка з росії за мирних часів неодноразово бувала в Україні. До Києва вона прилітала не просто так, а заради зйомок у новорічному мюзиклі “За двома зайцями”. Зараз одна з її колег по фільму, українка Тетяна Шеліга, пригадала – як Алла Борисівна поводилася на знімальному майданчику.

Акторка зазначила, що Пугачова ставилась із великою повагою до всіх членів творчого колективу. Алла Борисівна не була занадто горделивою і просила, аби професійні актори підказували їй, що та як потрібно робити. Адже вона по професії – співачка і в акторстві розумілася мало.

На зйомках виконавиці дійсно підказували і інколи навіть робили зауваження. Тетяна Шеліга зазначила, що Пугачова дослухалась до порад колег. Але її вразило навіть не це.

Колись стався випадок, який до глибини душі здивував Шелігу. Справа в тому, що Алла Борисівна приїхала на знімальний майданчик з температурою. І відпрацювала в такому стані увесь день.

Шеліга пригадувала, що співачка час від часу присідала на стільчик, аби перепочити. Потім – знов йшла до кадру. Ба більше – після завершення знімального дню Пугачова ще відправилась на ділову зустріч.

Тетяна Шеліга зазначила, що вона сама напевно – так би не змогла. Але Пугачова – геть інша людина і не змогла підвести тих, хто на неї розраховував.

Водночас Шеліга розсекретила, що до Пугачової на зйомках ставились із обережністю.

Тетяна Шеліга розповіла, як їй працювалось із Аллою Пугачовою на знімальному майданчику
Тетяна Шеліга розповіла, як їй працювалось із Аллою Пугачовою на знімальному майданчику

Одного разу їй довелось бачити, як Алла Борисівна висловлювала незадоволення. І це не було примхою Примадонни. Її дійсно побоювались усі – від адміністраторів до акторів і знімальної групи. Однак зауваження, які робила Пугачова – були суто по справі.

З нею було комфортно працювати – вона поводилася тихо, працювала нарівні з усіма – зазначила Шеліга

Акторка також висловилась про позицію Алли Пугачової та її чоловіка Максима Галкіна щодо війни в Україні.

Шеліга вважає, що вони нормальні люди та ніколи не будуть підтримувати будь-які прояви агресії.

Нові статті

Схожі статті

Вивезла в ліс: Руслана Лижичко ошелешила знахідкою у себе вдома, від якої жінки “пищать” – реакція на відео

51-річна Руслана Лижичко поділилася неймовірною історією зі свого життя. Зустріч із володаркою полів могла б завершитись для останньої не дуже гарно, але Руслана показала приклад доброти.

Живе в “чайному будиночку” на 3 поверхи і куштує іспанські делікатеси: з чим залишилася Людмила Янукович

Залишив її саму, а вона й не проти: де оселилась Людмила Янукович і чим займається зараз - має розкішний маєток у Криму та власний бізнес. Подробиці.

Безцінний подарунок для мільйонера: 9-річний хлопчик сплутав багатія з безхатьком і подарував йому долар

Успішний бізнесмен Метт Бусбіс, якому вдалося побудувати статки на сотні мільйонів доларів – розповів про подарунок, який став для нього ціннішим за ці мільйони.

Головний “краш” Насті Каменських змінився до невпізнаваності: як виглядає Потап, якому в 43 роки дають 55

Схоже, що для Потапа життя за кордоном не пішло на користь, принаймні так вважають його фанати - репер різко змінився у зовнішності та погладшав.