Мама бувай, Америка зустрічай! Оля Полякова попрощалась зі своєю 19-річною донькою – “Не побачимось довго”

Королева ночі Оля Полякова публічно попрощалась зі своєю старшою донькою та відправила її до Америки - невже Маша переїжджає назавжди за кордон?

Українська співачка Оля Полякова нещодавно повідомила своїм шанувальникам про важливу подію в житті її старшої доньки Маші. У своєму Instagram артистка розповіла, що 19-річна Маша збирається виїхати за кордон навчатись. Зокрема, незабаром вона почне навчальний семестр у престижному музичному коледжі Берклі, розташованому в Бостоні.

З метою провести час разом перед тривалою розлукою, адже Оля Полякова вирушає на гастролі, співачка встигла побачитися з донькою перед її від’їздом. Співачка висловила своє хвилювання і емоції з приводу прощання, адже це означає, що їх розлука триватиме деякий час, поки Маша буде здобувати освіту в США.

Оля Полякова попрощалася зі своєю старшою донькою Машею. Фото з Instagram @polyakovamusic
Оля Полякова попрощалася зі своєю старшою донькою Машею. Фото з Instagram @polyakovamusic

Артистка надала важливі поради своїй доньці, підкреслюючи необхідність обережності і відповідального ставлення до навчання. Вона особливо акцентувала увагу на важливості підтримання здорового способу життя, радячи уникати алкоголю, куріння та поганого впливу з боку оточення. Її слова були переповнені материнською турботою і ніжністю, і вона закликала доньку берегти себе, цінувати своє життя та здоров’я. Після цієї емоційної бесіди артистка ніжно поцілувала свою доньку перед прощанням, що додало моменту ще більше тепла і щирості.

Оля Полякова попрощалася зі своєю старшою донькою Машею. Фото з Instagram @polyakovamusic
Оля Полякова попрощалася зі своєю старшою донькою Машею. Фото з Instagram @polyakovamusic

Не так давно телеведуча Маша Єфросиніна разом зі своїм сином завітала до подруги Олі Полякової. Зіркові подруги вирішили насолодитися спокійною атмосферою, відвідуючи баню і смакуючи свіжоспечений хліб із сиром, які Оля виготовляє власноруч.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна. Фото з Instagram @mashaefrosinina
Оля Полякова та Маша Єфросиніна. Фото з Instagram @mashaefrosinina

Цей час разом не тільки приніс задоволення, але й дав можливість обговорити нові плани, пообіцявши своїм прихильникам незабаром порадувати їх гарними новинами.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?