“З Могилевською було складно”: Вадим Олійник розповів про сварки Дантеса зі співачкою – “Все було не так”

Вадим Олійник та Володимир Дантес здобули шалену популярність завдяки "Фабриці зірок", але якими насправді були відносини між ними та їхньою продюсеркою Наталією Могилевською?

У 2008 році українські музиканти Вадим Олійник та Володимир Дантес здобули перемогу у другому сезоні популярного музичного шоу “Фабрика зірок”. Після успішного завершення шоу вони створили музичний дует, який отримав назву ДіО.фільми і існував до 2015 року. На початку їхньої кар’єри Наталія Могилевська взяла на себе роль їх наставниці.

Вадим Олійник вперше розповів про конфлікти з Дантесом та Могилевською
Вадим Олійник вперше розповів про конфлікти з Дантесом та Могилевською

З часом стало зрозуміло, що стосунки між дуетом та їх продюсеркою були далеко не ідеальними. Не так давно Вадим Олійник висловив свою точку зору, що більшість конфліктів з Могилевською були пов’язані з Володимиром Дантесом. Олійник підкреслив, що його власний характер є більш спокійним і поступливим, що допомагало уникати прямих суперечок із продюсеркою. У свою чергу, Дантес, з його більш емоційним та експресивним стилем, часто стикався з труднощами у спілкуванні з Наталією Могилевською.

Вадим Олійник вперше розповів про конфлікти з Дантесом та Могилевською
Вадим Олійник вперше розповів про конфлікти з Дантесом та Могилевською

Вадим Олійник підкреслює, що його стосунки з Наталією Олексіївною завжди характеризувалися значною легкістю завдяки її розумінню та підтримці. Він зазначає, що Наталія завжди вміла цінувати його працьовитість, а він швидко засвоював її поради.

Вадим щиро вдячний за ту значну допомогу, яку Наталія надала йому. У той час як Володимир часто пропонував нові ідеї, такі як створення нових пісень чи зйомка кліпів, але Наталія воліла більш обдуманий підхід, без поспіху.

Вадим Олійник вперше розповів про конфлікти з Дантесом та Могилевською
Вадим Олійник вперше розповів про конфлікти з Дантесом та Могилевською

Під час інтерв’ю з артистом ведучий Євген Фешак також підняв питання щодо впливу особистого життя Володимира Дантеса на його популярність. Він запитав Вадима Олійника, чи могла б кар’єра Володимира досягти такого рівня без його шлюбу з Надею Дорофєєвою.

Вадим зазначив, що важко точно визначити, як би склалася кар’єра Володимира без цього союзу. Він також наголосив, що на момент виконання пісні “Мне уже 20” Надя Дорофєєва лише розпочинала свою кар’єру.

Нові статті

Схожі статті

Головний “краш” Насті Каменських змінився до невпізнаваності: як виглядає Потап, якому в 43 роки дають 55

Схоже, що для Потапа життя за кордоном не пішло на користь, принаймні так вважають його фанати - репер різко змінився у зовнішності та погладшав.

Всі знають її як бабусю в хустинці: мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь кардинально змінила імідж поза сценою

Інна Білоконь постає в яскравому образі в балеті Вєрки Сердючки, але насправді акторка виглядає зовсім не так, як ми звикли її бачити і виглядає значно молодшою,

Було 3 пропозиції руки та серця: 36-річний Дантес розповів, яким було знайомство з Дорофєєвою – це була доля

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва пробули в шлюбі 7 років та їхня історія кохання почалась в досить неочікуваному місці, а саме в потязі - як все відбувалося?

52-річний Ектор Хіменес-Браво розповів про незаплановане поповнення в родині: “Це велика відповідальність”

Зірка "МастерШефу" Ектор Хіменес-Браво поділився радісною новиною. В його родині сталось чергове поповнення. Тепер в улюбленої собачки Лупіти зʼявився названий син.