Не холостячка, як думають всі: 32-річна Олександра Заріцька показала чоловіка, за якого виходить заміж

Співачка Олександра Заріцька щаслива наречена, яка мріє вже відсвяткувати своє весілля та чи скоро воно буде - як виглядає майбутній чоловік артистки?

Олександра Заріцьк здобула широку популярність завдяки своєму гурту KAZKA. Як і для багатьох зірок, інтерес її шанувальників виходить за межі лише професійної діяльності і охоплює також особисте життя артистки. Заріцька зазвичай тримає в секреті деталі свого романтичного життя, але нещодавно вирішила поділитися певною інформацією з фанатами.

Олександра розповіла про початок своїх стосунків з бойфрендом Павлом Тараненком. Павло, який є початківцем у музичній сфері і motion-дизайнером, був знайомий із Заріцькою ще до того, як їхні стосунки переросли у романтичні. Саме тому, за словами артистки, їхнє знайомство не можна вважати типовим випадком “любові з першого погляду”.

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька показала, як виглядає її коханий
Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька показала, як виглядає її коханий

Олександра Заріцька пригадала, як багато років тому, в оточенні спільних друзів, вона познайомилась із майбутнім партнером. На початку їх стосунки мали суто дружній характер, і навіть не виникало ідеї про перехід до чогось більшого. Проте з часом між ними виникла особлива іскра, і вони зрозуміли, що їхнє кохання було близько.

Заріцька зазначила, що вони з Тараненком знайомі вже багато років, регулярно зустрічалися на зустрічах із спільними друзями та на професійних заходах, оскільки обоє займаються творчістю. Їхні стосунки переросли в романтичні та стали серйознішими перед початком повномасштабного вторгнення.

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька показала, як виглядає її коханий
Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька показала, як виглядає її коханий

Артистка також поділилась, що вони намагаються уникати надмірної публічності у своїх стосунках та не використовують соціальні мережі для демонстрації особистого життя. Однак, вона зазначила, що на початку роману це було легше, ніж зараз, їхні стосунки стають серйознішими та зберігати приватність стає дедалі складніше.

Нещодавно чоловік зробив пропозицію руки та серця для Олександри, але саме весілля пара хоче відсвяткувати вже після вторгнення, адже вважають, що зараз не на часі це робити.

Нові статті

Схожі статті

Всі знають її як бабусю в хустинці: мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь кардинально змінила імідж поза сценою

Інна Білоконь постає в яскравому образі в балеті Вєрки Сердючки, але насправді акторка виглядає зовсім не так, як ми звикли її бачити і виглядає значно молодшою,

Було 3 пропозиції руки та серця: 36-річний Дантес розповів, яким було знайомство з Дорофєєвою – це була доля

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва пробули в шлюбі 7 років та їхня історія кохання почалась в досить неочікуваному місці, а саме в потязі - як все відбувалося?

52-річний Ектор Хіменес-Браво розповів про незаплановане поповнення в родині: “Це велика відповідальність”

Зірка "МастерШефу" Ектор Хіменес-Браво поділився радісною новиною. В його родині сталось чергове поповнення. Тепер в улюбленої собачки Лупіти зʼявився названий син.

В чорних окулярах і хвостиком на голові: у Мережі показали, який вигляд зараз має 51-річний Олег Винник

Олег Винник не звертає на хвилю хейту, яка на нього натрапила та продовжує жити щасливо - з'явилось нове фото співака в Інтернеті, де помітні деякі зміни в зовнішності.