“Потяг у 31 грудня”: 54-річний Юрій Горбунов святкує Новий рік із 64-річним Стасом Бокланом у вересні (Фото)

"Нарешті, пані та панове! Ми маємо честь повідомити" – саме так звернувся до фанатів 54-річний Юрій Горбунов. Виявляється, ведучий розпочав святкувати Новий рік у вересні - в компанії Стаса Боклана.

Продюсер і ведучий Юрій Горбунов показався в незвичній компанії. Поряд із 64-річним колегою Стасом Бокланом він анонсував… зустріч Нового року. В житті артистів таке трапляється часто і готуватись до визначних подій вони розпочинають заздалегідь.

Так сталося і цього разу. На дворі ще тільки-но розпочалась осінь, а Юрій Горбунов, Стас Боклан і ще багато українських акторів вже придбали квитки на “Потяг у 31 грудня”.

Початок вересня – чи не ідеальний час для того, аби знімати затишну новорічну комедію. Власне, саме над нею наразі працюють імениті українські артисти.

Юрій Горбунов розповів трохи подробиць про нову творчу роботу. За словами продюсера та ведучого — знімати Новий рік майже влітку, це ще той виклик. Однак він, як багатогранна та сильна особистість – завжди готовий приймати ось такі виклики і долати труднощі, аби в світі знов зʼявилося щось прекрасне.

Юрій Горбунов показав себе поряд із Стасом Бокланом
Юрій Горбунов показав себе поряд із Стасом Бокланом

Юрій Горбунов розповів, що зйомки новорічного проєкту проводяться за участі телестудії Film.UA, компанії Prototype Production та в тісній співпраці з “Укрзалізницею”.

Наш потяг відправляється – повідомив численним шанувальникам Юрій Горбунов

Чоловік Каті Осадчої показав деякі за лаштунки зі зйомок, на яких можна побачити багатьох відомих артистів. Як вже зазначалося вище – компанію на зйомках ведучому склав актор Стас Боклан. Судячи з форми, в яку вбрані артисти на одному з фото – Боклан буде грати в комедії капітана потягу.

Юрій Горбунов показав себе поряд із Стасом Бокланом
Юрій Горбунов показав себе поряд із Стасом Бокланом

Водночас, Юрію Горбунову, імовірно, дісталась роль бармену у вагоні-ресторані. Бо на світлині актор позує у білій сорочці та яскраво-червоному жупані із золотими ґудзиками.

В добірці відео та світлин зі зйомок Юрій Горбунов показав, як знімальна команда створює новорічну атмосферу навкруги святкового потягу. Зокрема, в за лаштунках українські глядачі мають змогу побачити штучний сніг, яким осипають синій потяг “Укрзалізниці”, що стоїть на колії.

Сніжок виривається із спеціального апарату і потрапляє в кадр, створюючи насправді чарівну, новорічну атмосферу.

Юрій Горбунов показав себе поряд із Стасом Бокланом
Юрій Горбунов показав себе поряд із Стасом Бокланом

На загальних фотографіях зі зйомок можна побачити також й інших відомих українських артистів: Інну Мірошниченко, Катерину Кузнецову. Премʼєра творчого проєкту відбудеться напередодні новорічних свят.

Нові статті

Схожі статті

Вивезла в ліс: Руслана Лижичко ошелешила знахідкою у себе вдома, від якої жінки “пищать” – реакція на відео

51-річна Руслана Лижичко поділилася неймовірною історією зі свого життя. Зустріч із володаркою полів могла б завершитись для останньої не дуже гарно, але Руслана показала приклад доброти.

Живе в “чайному будиночку” на 3 поверхи і куштує іспанські делікатеси: з чим залишилася Людмила Янукович

Залишив її саму, а вона й не проти: де оселилась Людмила Янукович і чим займається зараз - має розкішний маєток у Криму та власний бізнес. Подробиці.

Безцінний подарунок для мільйонера: 9-річний хлопчик сплутав багатія з безхатьком і подарував йому долар

Успішний бізнесмен Метт Бусбіс, якому вдалося побудувати статки на сотні мільйонів доларів – розповів про подарунок, який став для нього ціннішим за ці мільйони.

Головний “краш” Насті Каменських змінився до невпізнаваності: як виглядає Потап, якому в 43 роки дають 55

Схоже, що для Потапа життя за кордоном не пішло на користь, принаймні так вважають його фанати - репер різко змінився у зовнішності та погладшав.