“Лялька” навіть без макіяжу: 37-річна Настя Каменських вперше зізналась, чи робила якусь пластику

Завжди Настю Каменських можна побачити в чудовому вигляді, але як їй вдається залишатись такою розкішною, незважаючи на свій вік - чи причетна до цього пластика?

Відомій українській співачці Насті Каменських нещодавно було поставлено питання про її ставлення до пластичної хірургії та ін’єкцій краси. Співачка відкрито розповіла про свій підхід до догляду за зовнішністю, підкресливши, що її привабливість не є результатом хірургічних втручань чи косметичних уколів.

Вона пояснила, що ключовим фактором її краси є регулярний догляд за собою. Каменських активно займається очищенням і доглядом за шкірою обличчя, що включає як щоденні процедури, так і відвідування косметологів. Артистка розповіла про свій ранковий ритуал, який складається з кількох етапів.

Настя Каменських зізналась, чи робила пластичні операції
Настя Каменських зізналась, чи робила пластичні операції

Ранковий догляд починається з використання крем-пінки для вмивання, після чого на шкіру наносяться два види тоніків. Один з тоніків має легкий пілінговий ефект, а інший призначений для нейтралізації. Настя Каменських акцентує увагу на тому, що її гарний вигляд є результатом систематичного догляду і професійних порад, а не косметичних процедур.

Настя Каменських також підкреслює значення захисту від ультрафіолетових променів, зазначаючи, що вихід з дому без нанесення сонцезахисного крему є неприпустимим для неї. Вона також вважає важливим носити закритий одяг, щоб забезпечити додатковий захист шкіри.

Настя Каменських зізналась, чи робила пластичні операції
Настя Каменських зізналась, чи робила пластичні операції

Каменських акцентує увагу на тому, що підтримка природної краси є важливою, і вона вірить, що якість сну має значний вплив на стан шкіри. Вона рекомендує засинати до півночі та спати не менше 7-8 годин на добу. Знаменитість відзначає, що якщо дотримуватися такого режиму протягом кількох тижнів, результати вразять як у вигляді, так і в загальному самопочутті.

Співачка радить вживати достатню кількість води та зменшувати споживання цукру та солі, особливо напередодні важливих подій, коли необхідно виглядати максимально добре.

Нові статті

Схожі статті

Було 3 пропозиції руки та серця: 36-річний Дантес розповів, яким було знайомство з Дорофєєвою – це була доля

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва пробули в шлюбі 7 років та їхня історія кохання почалась в досить неочікуваному місці, а саме в потязі - як все відбувалося?

52-річний Ектор Хіменес-Браво розповів про незаплановане поповнення в родині: “Це велика відповідальність”

Зірка "МастерШефу" Ектор Хіменес-Браво поділився радісною новиною. В його родині сталось чергове поповнення. Тепер в улюбленої собачки Лупіти зʼявився названий син.

В чорних окулярах і хвостиком на голові: у Мережі показали, який вигляд зараз має 51-річний Олег Винник

Олег Винник не звертає на хвилю хейту, яка на нього натрапила та продовжує жити щасливо - з'явилось нове фото співака в Інтернеті, де помітні деякі зміни в зовнішності.

Невістка народила третього онука: Михайло Поплавський похизувався продовженням роду Поплавських (Фото)

Співак і один із найвідоміших ректорів України Михайло Поплавський розповів про поповнення в родині. Улюблена невістка подарувала йому третього онука. Про це виконавець розповів Григорію Решетніку.