“Пройшла любов з мого боку”: 37-річна екс-дружина Остапчука розставила всі крапки над “і” щодо розлучення

Здавалося б, щасливе подружжя на все життя, але в один момент вони вирішили йти різними шляхами: чому Христина Горняк та Володимир Остапчук розлучились?

У 2022 році Володимир Остапчук шокував публіку новиною про своє розлучення з дружиною Христиною. Вперше Христина поділилася своєю версією причин розриву шлюбу з ведучим. Після цього Остапчук не забарився і оголосив про свої нові стосунки з журналісткою Катериною Полтавською, яка на 16 років молодша за нього.

Христина, пояснюючи причини розлучення, зізналася, що саме вона була ініціатором розриву. Вона зазначила, що незважаючи на певні обмеження, які вона встановила у стосунках, Володимиру вдалося порушити одне з основних табу. Це викликало у Христини ситуацію, яку вона вважала неприпустимою.

Екс-дружина Остапчука Христина Горняк вперше назвала реальну причину розлучення
Екс-дружина Остапчука Христина Горняк вперше назвала реальну причину розлучення

Жінка підкреслила, що є принциповою особистістю і не сприймає певні поведінкові норми у стосунках і родині. Вона зазначила, що не була готова терпіти ті обставини, які стали причиною їхнього розриву.

Христина, яка зберігала певні почуття до Володимира навіть після розриву їхніх стосунків, тепер із труднощами намагається зрозуміти, що саме відчував її колишній партнер. Нещодавно її збентежило рішення Остапчука оприлюднити новину про річницю його нових стосунків саме в день, коли вони відзначали річницю свого шлюбу. Це викликало в Христини певну непевність і обурення, адже воно здалося їй недоречним і навіть провокаційним.

Екс-дружина Остапчука Христина Горняк вперше назвала реальну причину розлучення
Екс-дружина Остапчука Христина Горняк вперше назвала реальну причину розлучення

Христина також поділилася історією про спробу шоумена відновити їхні стосунки через досить неординарний підхід – договір про дарування будинку. Остапчук особисто приніс цей документ, пропонуючи відновити їхній шлюб, однак Христина вирішила відмовити йому. На її думку, ця ситуація могла стати причиною для особистої образи з боку Остапчука.

Спочатку він обіцяв передати їй будинок, але з часом змінив свою думку і вирішив, що не буде виконувати цю обіцянку. Христина вважає, що якщо домовлятися про щось, то потрібно дотримуватися свого слова. Попри всі спроби налагодити діалог, їхні розмови не призвели до позитивного результату.

Нові статті

Схожі статті

Було 3 пропозиції руки та серця: 36-річний Дантес розповів, яким було знайомство з Дорофєєвою – це була доля

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва пробули в шлюбі 7 років та їхня історія кохання почалась в досить неочікуваному місці, а саме в потязі - як все відбувалося?

52-річний Ектор Хіменес-Браво розповів про незаплановане поповнення в родині: “Це велика відповідальність”

Зірка "МастерШефу" Ектор Хіменес-Браво поділився радісною новиною. В його родині сталось чергове поповнення. Тепер в улюбленої собачки Лупіти зʼявився названий син.

В чорних окулярах і хвостиком на голові: у Мережі показали, який вигляд зараз має 51-річний Олег Винник

Олег Винник не звертає на хвилю хейту, яка на нього натрапила та продовжує жити щасливо - з'явилось нове фото співака в Інтернеті, де помітні деякі зміни в зовнішності.

Невістка народила третього онука: Михайло Поплавський похизувався продовженням роду Поплавських (Фото)

Співак і один із найвідоміших ректорів України Михайло Поплавський розповів про поповнення в родині. Улюблена невістка подарувала йому третього онука. Про це виконавець розповів Григорію Решетніку.