“Мені освідчилась дівчина”: 37-річний Євген Клопотенко остаточно не холостяк – хто його обраниця?

Шеф-кухару Євгену Клопотенку вперше зробила пропозицію руки та серця дівчина та чи сказав чоловік "так" - коли очікувати на церемонію та хто є його обраницею?

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів про незвичайний спосіб освідчення, який з ним стався. Як з’ясувалося, дівчина на ім’я Софія вирішила зробити пропозицію руки і серця не традиційним способом, а через нову функцію в додатку “Дія”. Цей додаток нещодавно ввів можливість подання заяв на одруження в онлайн-режимі, і саме таким чином Софія звернулася до Клопотенка з пропозицією стати його дружиною.

Євген Клопотенко поділився цією новиною в своєму Instagram, де опублікував скріншот з “Дії”, на якому видно пропозицію про укладення шлюбу. Кулінар зазначив, що тепер йому доведеться протягом 14 днів вирішити, чи приймає він пропозицію, чи відмовляється від неї. Він також поділився, що був здивований новим форматом освідчення, зазначивши, що і таке можливо тепер завдяки сучасним технологіям.

Євген Клопотенко розповів, що йому освідчилась дівчина. Фото з Instagram @klopotenko
Євген Клопотенко розповів, що йому освідчилась дівчина. Фото з Instagram @klopotenko

Таємнича дівчина, яка зробила пропозицію Євгену Клопотенку, залишається невідомою. Шеф-кухар вирішив не розголошувати її прізвище і по батькові, залишивши лише ім’я. Також Клопотенко не повідомив, чи прийняв він пропозицію, чи відмовився від неї.

Нагадаємо, що нещодавно Євген розповів про свої витрати. Він здивував багатьох, розповівши про суму, яку витрачає щомісяця. Щомісячно він надає фінансову підтримку українським захисникам, витрачаючи від 100 до 150 тисяч гривень. Окрім цього, Клопотенко допомагає своїм батькам і має визначену суму для стандартних витрат.

Євген Клопотенко розповів, що йому освідчилась дівчина
Євген Клопотенко розповів, що йому освідчилась дівчина

Особливу частину його витрат складає харчування. Клопотенко зазначив, що йому подобається відвідувати магазини та купувати все, що йому потрібно. Значну частину коштів також іде на одяг, приблизно 400 тисяч гривень. Женя орендує квартиру, хоч і у нього є власний будинок, але він не проживає там.

Нові статті

Схожі статті

Було 3 пропозиції руки та серця: 36-річний Дантес розповів, яким було знайомство з Дорофєєвою – це була доля

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва пробули в шлюбі 7 років та їхня історія кохання почалась в досить неочікуваному місці, а саме в потязі - як все відбувалося?

52-річний Ектор Хіменес-Браво розповів про незаплановане поповнення в родині: “Це велика відповідальність”

Зірка "МастерШефу" Ектор Хіменес-Браво поділився радісною новиною. В його родині сталось чергове поповнення. Тепер в улюбленої собачки Лупіти зʼявився названий син.

В чорних окулярах і хвостиком на голові: у Мережі показали, який вигляд зараз має 51-річний Олег Винник

Олег Винник не звертає на хвилю хейту, яка на нього натрапила та продовжує жити щасливо - з'явилось нове фото співака в Інтернеті, де помітні деякі зміни в зовнішності.

Невістка народила третього онука: Михайло Поплавський похизувався продовженням роду Поплавських (Фото)

Співак і один із найвідоміших ректорів України Михайло Поплавський розповів про поповнення в родині. Улюблена невістка подарувала йому третього онука. Про це виконавець розповів Григорію Решетніку.