“Дружину уявляв не таку”: 45-річна Маша Єфросиніна зізналась, як закохала в себе 49-річного Хромаєва

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв вже більше 20 років у шлюбі, але подружжя також мало багато труднощів і навіть розходилось кілька разів, незважаючи на це пара залишись разом. Яким було знайомство?

Марія Єфросиніна взяла на себе ініціативу, коли її шлях перетнувся з Тимуром Хромаєвим. Це сталося випадково, коли вони обидва опинилися біля кіоску в Ялті. Дівчина купувала сік, та хлопець вибирав воду, вони спочатку навіть не здогадувалися про подальший розвиток цієї зустрічі. Тимур одразу помітив, що обличчя брюнетки видається йому знайомим, і вирішив запитати її, чи не зустрічалися вони раніше. Це питання здивувало Марію, адже на той момент вона вже була відома по всій Україні.

Маша Єфросиніна розповіла, як підкорила серце чоловіка Тимура Хромаєва
Маша Єфросиніна розповіла, як підкорила серце чоловіка Тимура Хромаєва

Марія чотири роки молодша за Тимура, але швидко завоювала його симпатію, і їхні стосунки почали розвиватися дуже стрімко. Проте в якийсь момент чоловік несподівано зник з її життя. Дівчина вже мала подібний досвід у минулому, тому вирішила не піддаватися розчаруванню та взяти ситуацію під контроль. Єфросиніна запропонувала залицяльнику супроводжувати її на важливій премії, і він погодився.

Пізніше Тимур розповів, що взяв паузу, щоб обдумати свої почуття. Хоч і він був закоханий у Марію, але уявлення про свою майбутню дружину у нього були зовсім інші. Він уявляв її спокійною домогосподаркою, а не успішною телеведучою. І хоч їхні темпераменти дуже відрізнялися, з часом Тимур настільки захопився Марією, що зрозумів, що саме вона є тією жінкою, яку він шукає.

Маша Єфросиніна розповіла, як підкорила серце чоловіка Тимура Хромаєва
Маша Єфросиніна розповіла, як підкорила серце чоловіка Тимура Хромаєва

Через місяць після того, як Марія прийняла пропозицію руки та серця, вона дізналася, що чекає дитину. Так і почалося сімейне життя подружжя.

Однак подальші роки принесли випробування у вигляді перерви у стосунках. Через рік спільного життя, пара вирішила розійтися, і кожен з них жив наступний рік окремо. Проте, незважаючи на розбіжності, любов між ними виявилася сильнішою. Коли подружжя знову зійшлося, між ними відновилася пристрасть, яка спалахнула з новою силою. Результатом цього відновленого союзу стала нова вагітність.

Маша Єфросиніна розповіла, як підкорила серце чоловіка Тимура Хромаєва
Маша Єфросиніна розповіла, як підкорила серце чоловіка Тимура Хромаєва

Марія зазнала значних змін протягом свого життя. Зараз подружжя має рідкісні зустрічі, оскільки Тимур перебуває на службі у війську. Марія неодноразово висловлювала труднощі, які вона переживала через рішення чоловіка приєднатися до оборони, але з часом телеведуча прийняла це. Нині вона гордиться своїм чоловіком і зазначає, що він єдина людина, яка здатна заспокоїти її та якій вона довіряє.

Нові статті

Схожі статті

Вивезла в ліс: Руслана Лижичко ошелешила знахідкою у себе вдома, від якої жінки “пищать” – реакція на відео

51-річна Руслана Лижичко поділилася неймовірною історією зі свого життя. Зустріч із володаркою полів могла б завершитись для останньої не дуже гарно, але Руслана показала приклад доброти.

Живе в “чайному будиночку” на 3 поверхи і куштує іспанські делікатеси: з чим залишилася Людмила Янукович

Залишив її саму, а вона й не проти: де оселилась Людмила Янукович і чим займається зараз - має розкішний маєток у Криму та власний бізнес. Подробиці.

Безцінний подарунок для мільйонера: 9-річний хлопчик сплутав багатія з безхатьком і подарував йому долар

Успішний бізнесмен Метт Бусбіс, якому вдалося побудувати статки на сотні мільйонів доларів – розповів про подарунок, який став для нього ціннішим за ці мільйони.

Головний “краш” Насті Каменських змінився до невпізнаваності: як виглядає Потап, якому в 43 роки дають 55

Схоже, що для Потапа життя за кордоном не пішло на користь, принаймні так вважають його фанати - репер різко змінився у зовнішності та погладшав.