“Тисяча доларів”: 50-річний Олексій Суханов вперше розповів про свої витрати щомісяця – “Не відкладаю”

Олексій Суханов відомий телеведучий, який бере багато інтерв'ю у зірок, але сам не багато розповідає про своє життя - скільки ж витрачає коштів чоловік на місяць?

Телеведучий Олексій Суханов поділився своїм підходом до розподілу бюджету в умовах повномасштабного вторгнення, розповідаючи про свої фінансові звички та пріоритети. За його словами, він не потребує значних коштів для комфортного життя. Основна частина його витрат йде на підтримку іміджу як телеведучого, а також на благодійність.

Суханов зазначив, що витрачає гроші на театральні вистави, підкреслюючи, що він завжди купує квитки самостійно, не користуючись запрошеннями. На його думку, це демонструє повагу до праці акторів.

Ведучий Говорить вся країна Олексій Суханов зізнався, скільки витрачає щомісяця
Ведучий Говорить вся країна Олексій Суханов зізнався, скільки витрачає щомісяця

Він також розповів, що для власного життя йому не потрібно багато грошей: його витрати включають пальне для автомобіля, регулярні стрижки, які він робить двічі на місяць, і якість одягу, яке має бути не тільки елегантне, але й стильне.

Також телеведучий витрачає частину своїх коштів на корм для домашніх тварин і підтримує притулки для тварин. Таким чином, його витрати відображають як прагнення зберігати власний імідж, так і благодійні зобов’язання.

Ведучий Говорить вся країна Олексій Суханов зізнався, скільки витрачає щомісяця
Ведучий Говорить вся країна Олексій Суханов зізнався, скільки витрачає щомісяця

Олексій розповів, що його місячний бюджет складає приблизно тисячу доларів. З огляду на ситуацію в країні, він ухвалив рішення не економити на собі і жити в даний момент. Наразі йому потрібно десь тисяча доларів або трохи більше.

Раніше він звик відкладати гроші, але тепер вважає, що час для заощаджень ще не настав. Зараз відбувається переоцінка цінностей, і він не може уявити, як можна економити в таких умовах. Він зазначив, що отримує зарплату і вдячний за те, що має роботу, проте для нього стало очевидно, що в цей час не слід відкладати гроші. Усі свої доходи він витрачає на інші потреби.

Нові статті

Схожі статті

Живе в “чайному будиночку” на 3 поверхи і куштує іспанські делікатеси: з чим залишилася Людмила Янукович

Залишив її саму, а вона й не проти: де оселилась Людмила Янукович і чим займається зараз - має розкішний маєток у Криму та власний бізнес. Подробиці.

Безцінний подарунок для мільйонера: 9-річний хлопчик сплутав багатія з безхатьком і подарував йому долар

Успішний бізнесмен Метт Бусбіс, якому вдалося побудувати статки на сотні мільйонів доларів – розповів про подарунок, який став для нього ціннішим за ці мільйони.

Головний “краш” Насті Каменських змінився до невпізнаваності: як виглядає Потап, якому в 43 роки дають 55

Схоже, що для Потапа життя за кордоном не пішло на користь, принаймні так вважають його фанати - репер різко змінився у зовнішності та погладшав.

Всі знають її як бабусю в хустинці: мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь кардинально змінила імідж поза сценою

Інна Білоконь постає в яскравому образі в балеті Вєрки Сердючки, але насправді акторка виглядає зовсім не так, як ми звикли її бачити і виглядає значно молодшою,