“Не мали часу”: сини Назарія Яремчука розповіли, чому не дивились фільм про батька – ворожнеча з сестрою

Дмитро та Назарій Яремчук нещодавно потрапили у публічну сварку з сестрою Марією Яремчук та невже через це вирішили не дивитись фільм про свого батька, який вона продюсувала - в чому причина?

Сини Назарія Яремчука, Дмитро і Назарій, визнали, що, незважаючи на те, що минув місяць після прем’єри документального фільму про їхнього батька, вони ще не переглядали цю стрічку. Фільм, названий “Яремчук: Незрівнянний світ краси”, став касовим рекордсменом, але брати досі не знайшли можливості ознайомитися з ним. Причина такої затримки, за словами самих синів, полягає в їхньому щільному графіку та відсутності вільного часу.

Попри це, Дмитро і Назарій висловлюють своє задоволення тим, що пам’ять про їхнього батька була увічнена в кіно. Вони також зазначають, що проєкту сприяла їхня сестра, співачка Марія, яка є дочкою Яремчука від другого шлюбу. Проте, брати рідко згадують про Марію, так як вони не спілкуються.

Сини Назарія Яремчука зізнались, чому не дивились фільм про батька
Сини Назарія Яремчука зізнались, чому не дивились фільм про батька

У нещодавньому інтерв’ю брати Назарія Яремчука висловили свою думку щодо публічних тверджень про те, чому вони не брали участі в створенні автобіографічного фільму про їхнього батька. На їхню думку, популярність імені Назарія Яремчука не обумовлена стрічкою, а випливає з його яскравої особистості та значного впливу, який він справив на культуру країни.

Раніше команда фільму стверджувала, що Дмитро та Назарій Яремчук відмовилися від запрошення знятися в цьому проєкті. Проте, представники родини заперечують ці заяви, хоч і не надають детальних пояснень.

Сини Назарія Яремчука зізнались, чому не дивились фільм про батька
Сини Назарія Яремчука зізнались, чому не дивились фільм про батька

Дмитро Яремчук, відповідаючи на питання про причини відсутності їхньої участі, зазначив, що інформація, яка була оприлюднена, не відповідає дійсності. Він підкреслив, що цей фільм є проєктом їхньої сестри, і відмовився від подальших коментарів щодо ситуації.

Фільм “Яремчук: Незрівнянний світ краси” є біографічною стрічкою, яка розповідає про життя та творчість Назарія Яремчука, одного з найбільш впливових представників української поп-музики. У стрічці відображено важливу роль Яремчука у розвитку української музичної культури в період радянської влади.

Нові статті

Схожі статті

Вивезла в ліс: Руслана Лижичко ошелешила знахідкою у себе вдома, від якої жінки “пищать” – реакція на відео

51-річна Руслана Лижичко поділилася неймовірною історією зі свого життя. Зустріч із володаркою полів могла б завершитись для останньої не дуже гарно, але Руслана показала приклад доброти.

Живе в “чайному будиночку” на 3 поверхи і куштує іспанські делікатеси: з чим залишилася Людмила Янукович

Залишив її саму, а вона й не проти: де оселилась Людмила Янукович і чим займається зараз - має розкішний маєток у Криму та власний бізнес. Подробиці.

Безцінний подарунок для мільйонера: 9-річний хлопчик сплутав багатія з безхатьком і подарував йому долар

Успішний бізнесмен Метт Бусбіс, якому вдалося побудувати статки на сотні мільйонів доларів – розповів про подарунок, який став для нього ціннішим за ці мільйони.

Головний “краш” Насті Каменських змінився до невпізнаваності: як виглядає Потап, якому в 43 роки дають 55

Схоже, що для Потапа життя за кордоном не пішло на користь, принаймні так вважають його фанати - репер різко змінився у зовнішності та погладшав.