“Не мої люди”: Євген Клопотенко розсекретив, кого з українських артистів не долюблює – Полякова і не тільки

Шеф-кухар Євген Клопотенко розсекретив інформацію про артистів, які йому не до вподоби. Зокрема, кулінар зізнався, чому не любить творчість Олі Полякової та чим йому не догодила Анна Алхім.

Євген Клопотенко – 37-річний український шеф-кухар, який став відомим завдяки участі в телешоу “МастерШеф” і створенню меню харчування для українських школярів.
Кухар не приховує, що серед українських знаменитостей є ті, чия творчість йому не зрозуміла. Зокрема, до переліку персон “нон-грату” від Євгена Клопотенка потрапила і Оля Полякова. Чим саме її пісенні роботи не догодили зірковому кухарю?

Як розповів Клопотенко – він ні в якому разі не хоче хейтити знаменитих українців та українок. Однак це ніяк не відміняє того факту, що їх творчість викликає в Євгена неоднозначні емоції.

Переможець 5-го сезону “МастерШефу” повідомив імена популярних українців, яких він не те що не розуміє а й навіть не долюблює. І це – не тільки Ольга Полякова.

Євген зазначив, що для нього зовсім припинили існувати ті артисти, які після початку повномасштабного вторгнення втекли за кордон. До них належать Олексій Потапенко, Олег Винник та Анастасія Каменських. Сюди ж можна віднести і хореографа Влада Яму.

Ще менше розуміння в Клопотенка до тих артистів, які продовжують підтримувати російську агресію в Україні. Окремі претензії в зіркового шеф-кухаря є до тих, хто в країні залишився – але пропагує тезу “какая разніца”. Один з найбільш яскравих прикладів такої поведінки – блогерка Анна Алхім. Дівчина попри ситуацію в рідній країні продовжує називати президента сусідньої країни путіна класним, а ще демонструє власній багатотисячній аудиторії серіали та пісні російського виробництва.

Євген Клопотенко розповів, чому Оля Полякова йому не до вподоби
Євген Клопотенко розповів, чому Оля Полякова йому не до вподоби

Вони просто з іншого світу – резюмував Клопотенко. – Так само як і Оля Полякова. Вони для мене однакові. Полякова для мене дивна

Євген Клопотенко звернув увагу та те, що зовсім не бажає називати Полякову поганою. Водночас кулінар зазначає:

Це просто не мої люди. Аня (Алхім) говорить російською мовою, а я – абсолютно за інші цінності. Мені не цікаво з людьми, які не розуміють цінності країни – резюмував український кулінар

До речі, Клопотенко пригадав і свою суперечку із Раміною Есхакзай. В минулому ведуча назвала його ліцеміром, але такий вислів Клопотенка не образив. І навіть навпаки, він й досі вважає Раміну “нормальною людиною”. Її ж зухвала поведінка та вислови щодо його скромної персони обумовлені тим, що в дитинстві зіркова ведуча пережила булінг.

І тепер в неї ось так проявляється форма захисту.

Нові статті

Схожі статті

Вивезла в ліс: Руслана Лижичко ошелешила знахідкою у себе вдома, від якої жінки “пищать” – реакція на відео

51-річна Руслана Лижичко поділилася неймовірною історією зі свого життя. Зустріч із володаркою полів могла б завершитись для останньої не дуже гарно, але Руслана показала приклад доброти.

Живе в “чайному будиночку” на 3 поверхи і куштує іспанські делікатеси: з чим залишилася Людмила Янукович

Залишив її саму, а вона й не проти: де оселилась Людмила Янукович і чим займається зараз - має розкішний маєток у Криму та власний бізнес. Подробиці.

Безцінний подарунок для мільйонера: 9-річний хлопчик сплутав багатія з безхатьком і подарував йому долар

Успішний бізнесмен Метт Бусбіс, якому вдалося побудувати статки на сотні мільйонів доларів – розповів про подарунок, який став для нього ціннішим за ці мільйони.

Головний “краш” Насті Каменських змінився до невпізнаваності: як виглядає Потап, якому в 43 роки дають 55

Схоже, що для Потапа життя за кордоном не пішло на користь, принаймні так вважають його фанати - репер різко змінився у зовнішності та погладшав.