“Мені все одно”: 41-річна Джамала розсекретила, як приводить себе до форми після народження третьої дитини

Відома співачка Джамала, яка 24 травня 2024 року народила третього сина – розсекретила, як приводить себе у форму після пологів. "Один факт" розповість, чи є в артистки якийсь секрет стрункості?

41-річна українська співачка Джамала поділилася деякими секретами роботи над собою. Як відомо, зірка естради в травні 2024 року стала мамою втретє. З моменту народження сина Аліма пройшло декілька місяців і зараз українська артистка вже вся в роботі. За словами Джа, вона запланувала великий тур, прийняла участь в найскладніших зйомках нового кліпу, а на День Незалежності України — побувала за кордоном та виступила перед велетенською аудиторією, яка налічувала понад 40 тисяч людей.

Джа зізналась, що після пологів вже пройшло достатньо часу і тому співачка почала поступово відновлювати форму. Артистка працює над фігурою та відвідує косметологічні процедури, робить LPG масаж, займається пілатесом та йогою. Звісно ж, відразу повернутись до тренувань в співачки не вийшло.

Джамала акцентувала увагу на тому, що перші два місяці після народження третього синочка взагалі не займалась спортом. Адже організму після вагітності та пологів був потрібний час на відновлення. Та зараз артистка додає до повсякденного розкладу дня не складні вправи. Зокрема – з йоги та пілатесу.

Джа зізналася, що зараз ще годує синочка грудьми – тому їй не можна займатись силовими тренуваннями.

Джамала розповіла, як приводить себе у форму після пологів
Джамала розповіла, як приводить себе у форму після пологів

До речі, досвід схуднення після пологів в Джамали вже є. Її спосіб боротьби із зайвими кілограмами – перевірений та ефективний. Після першої вагітності співачка набрала 10 зайвих кілограмів. І щоб їх скинути – довелося обмежити себе у вживанні шкідливої їжі.

Зокрема, Джа припинила їсти солодощі, які дуже любить. Також виконавиця намагалася не їсти мучні продукти, прибрала з меню піцу та італійську пасту. За зізнанням артистки – зробити це їй було вкрай важко, але заради стрункої фігури довелось сказати “ні” смаколикам.

Нові статті

Схожі статті

Вивезла в ліс: Руслана Лижичко ошелешила знахідкою у себе вдома, від якої жінки “пищать” – реакція на відео

51-річна Руслана Лижичко поділилася неймовірною історією зі свого життя. Зустріч із володаркою полів могла б завершитись для останньої не дуже гарно, але Руслана показала приклад доброти.

Живе в “чайному будиночку” на 3 поверхи і куштує іспанські делікатеси: з чим залишилася Людмила Янукович

Залишив її саму, а вона й не проти: де оселилась Людмила Янукович і чим займається зараз - має розкішний маєток у Криму та власний бізнес. Подробиці.

Безцінний подарунок для мільйонера: 9-річний хлопчик сплутав багатія з безхатьком і подарував йому долар

Успішний бізнесмен Метт Бусбіс, якому вдалося побудувати статки на сотні мільйонів доларів – розповів про подарунок, який став для нього ціннішим за ці мільйони.

Головний “краш” Насті Каменських змінився до невпізнаваності: як виглядає Потап, якому в 43 роки дають 55

Схоже, що для Потапа життя за кордоном не пішло на користь, принаймні так вважають його фанати - репер різко змінився у зовнішності та погладшав.