“Ну що, 20 років”: Оля Полякова в 45 знов стала нареченою – святкує фарфорове весілля разом з Буряковським

Співачка Оля Полякова сьогодні святкує фарфорове весілля із чоловіком Вадимом Буряковським. Подружжя прожили пліч-о-пліч 20 років. Королева ночі пригадала, з чого починалось їх подружнє життя.

Українська Королева ночі Оля Полякова в свої 45 років знов стала нареченою. Сьогодні, 11 вересня – співачка із своїм єдиним та коханим чоловіком Вадимом Буряковським святкують фарфорове весілля. З нагоди урочистої дати артистка пригадала, як розпочинались їх відносини.

Мені здавалося, що це неможливо, але він зробив неможливе! – зізналася Полякова
Свій допис з нагоди 20-річчя шлюбу зірка супроводила світлиною, на якій вона обіймається із Вадимом Буряковським, стоячи в нього за спиною. Чоловік співачки цілком щасливий і вдягнений у клітчастий костюм та чорну шапку на голові.

Оля Полякова підбила певні підсумки двох десятків років подружнього життя. Зірка естради пригадала, як розпочинались їх романтичні відносини з Буряковським. Чоловік став для неї не тільки другом, але й батьком. Він підхопив юну Олю на руки, а потім – навчив всього досягати самій. В нього від самого початку була свого роду батьківська позиція щодо дружини. Та саме вона допомогла Олі вирости в цьому шлюбі.

Я зізналася артистка – вона постійно відчувала любов та тепло з боку Вадима та поряд з ним стала дорослою і самовпевненою. В їх багаторічному шлюбі народились двоє напрочуд гарних дівчат. За словами Олі Полякової – вони із Вадимом стали один для одного рідними людьми. А ще – найкращими друзями. Чи можна назвати їх відносини коханням? На думку співачки – це воно і є. Доросле, безпечне і затишне кохання.

В коментарях із привітаннями із фарфоровим весіллям відзначилися багато прихильників виконавиці. Зокрема, чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов назвав цю пару прекрасною і побажав:

Так тримати!

Одна з користувачок виявилась тезкою Полякової за прізвищем. Вона у привітанні написала:

Вітаю, Оля! Ми теж родина Полякових – 15 років разом!

Нові статті

Схожі статті

Вивезла в ліс: Руслана Лижичко ошелешила знахідкою у себе вдома, від якої жінки “пищать” – реакція на відео

51-річна Руслана Лижичко поділилася неймовірною історією зі свого життя. Зустріч із володаркою полів могла б завершитись для останньої не дуже гарно, але Руслана показала приклад доброти.

Живе в “чайному будиночку” на 3 поверхи і куштує іспанські делікатеси: з чим залишилася Людмила Янукович

Залишив її саму, а вона й не проти: де оселилась Людмила Янукович і чим займається зараз - має розкішний маєток у Криму та власний бізнес. Подробиці.

Безцінний подарунок для мільйонера: 9-річний хлопчик сплутав багатія з безхатьком і подарував йому долар

Успішний бізнесмен Метт Бусбіс, якому вдалося побудувати статки на сотні мільйонів доларів – розповів про подарунок, який став для нього ціннішим за ці мільйони.

Головний “краш” Насті Каменських змінився до невпізнаваності: як виглядає Потап, якому в 43 роки дають 55

Схоже, що для Потапа життя за кордоном не пішло на користь, принаймні так вважають його фанати - репер різко змінився у зовнішності та погладшав.