“Він мене уникає”: чи спілкується 67-річна Оксана Білозір зі своїм екс-чоловіком Романом після розлучення

Минулого року Оксана Білозір розповіла, що розлучається з чоловіком Романом Недзельським, та чи спілкується екс-подружжя зараз? Подробиці особистого життя.

Оксана Білозір поділилася своїми роздумами про відносини з колишнім чоловіком Романом Недзельським після їх розлучення, яке відбулося минулого року. Вона підкреслила, що вони продовжують намагатися підтримувати дружнє спілкування. Ця спроба зберегти зв’язок зумовлена не тільки спільними спогадами, а й тим, що їх об’єднують діти та онуки.

Роман наразі ухвалив рішення утриматися від активного контакту з колишньою дружиною, що стало певним сюрпризом для багатьох. Оксана Білозір, колишня дружина Романа, вважає цю ситуацію тимчасовою і висловлює надію на можливість відновлення їхніх стосунків у майбутньому.

Оксана Білозір вперше розповіла про стосунки з чоловіком після розлучення
Оксана Білозір вперше розповіла про стосунки з чоловіком після розлучення

Співачка підкреслила, що Роман є доброю людиною, оточеною численними друзями, які його високо цінують і поважають. Незважаючи на існуючі труднощі, вона не вбачає серйозних перешкод для відновлення їхніх взаємин і вірить, що з часом усі проблеми можна буде вирішити.

Для шанувальників Оксани Білозір новина про її розлучення стала справжнім ударом, однак для самої співачки та її чоловіка це не стало несподіванкою. Як зізналася Оксана Білозір, останні десять років вона і Роман не проживали разом, що робить їхнє розлучення менш драматичним, ніж могло б здаватися на перший погляд.

Оксана Білозір вперше розповіла про стосунки з чоловіком після розлучення
Оксана Білозір вперше розповіла про стосунки з чоловіком після розлучення

Оксана Білозір повідомила, що новина про подання заяви на розлучення не стала для Романа Недзельського несподіванкою. Це питання активно обговорювалося між ними протягом останніх шести місяців, і, таким чином, формалізація розірвання стосунків була лише юридичним кроком. Насправді, їхні стосунки вже давно закінчилися.

Оксана Білозір вперше розповіла про стосунки з чоловіком після розлучення
Оксана Білозір вперше розповіла про стосунки з чоловіком після розлучення

Інформація про можливе розлучення між Романом і Оксаною з’явилася більше року тому. Роман Недзельський повідомив, що Оксана Білозір подала позов до суду з метою розірвання шлюбу, при цьому він сам висловлювався проти цього рішення. Однак зірка спростувала ці відомості, уточнивши, що це була лише частина тривалих переговорів про їхні стосунки.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.