“Хтось хоче нас посварити”: 30-річна дружина Павліка розповіла про спроби фанатів розлучити її з чоловіком

Катерина Репяхова постійно отримує коментарі від своїх фанатів щодо її шлюбу з Віктором Павліком, який вдвічі старший за неї. Блогерка розповіла курйозну ситуацію, яка з нею нещодавно сталася.

Катерина Репяхова висловила своє обурення з приводу спроб розсварити її з чоловіком. Вона поділилася у своєму Instagram інцидентом, що стався нещодавно. За словами Катерини, їй надійшло незвичайне повідомлення від користувачки Facebook на ім’я Ірина. Ця жінка повідомила, що Віктор Павлік додав її в друзі у соцмережі, першим почав писати їй повідомлення і активно залицявся. Ірина зізналася, що спочатку не знала про одруженість співака і тому відповідала на його повідомлення.

Згодом Ірина дізналася про те, що Віктор Павлік має дружину, і вирішила припинити будь-які контакти з ним. Вона також повідомила Катерині, що її чоловік намагається знайти взаємність поза межами свого шлюбу. Ірина нібито прагне попередити Катерину про можливу небезпеку з боку її чоловіка.

Дружина Віктора Павліка розповіла, що її намагаються розлучити з чоловіком. Фото з Instagram @repyahovakate
Дружина Віктора Павліка розповіла, що її намагаються розлучити з чоловіком. Фото з Instagram @repyahovakate

Катерина Репяхова була вражена отриманим повідомленням, яке викликало у неї стурбованість. Блогерка вважає, що хтось може намагатися спровокувати розрив між нею і її чоловіком. Вона висловила припущення, що цей хтось має намір посварити її з Віктором Павліком.

Катя зауважила, що жінка, яка звернулася до них не могла не знати про те, що Віктор Павлік перебуває у шлюбі. Вона пояснила, що на його профілі у Facebook є інформація про дружину, а також є фотографії, де він зображений разом із нею та їхнім сином.

Дружина Віктора Павліка розповіла, що її намагаються розлучити з чоловіком. Фото з Instagram @repyahovakate
Дружина Віктора Павліка розповіла, що її намагаються розлучити з чоловіком. Фото з Instagram @repyahovakate

Публіка не приховує свого ставлення до їхнього шлюбу, а Катерину часто підозрюють у корисних намірах. Однак Репяхова вже звикла до пліток, що виникають навколо неї, і стверджує, що такі чутки не впливають на неї. Вона підкреслила, що її почуття до чоловіка залишаються щирими, не зважаючи на його вік чи статус. Блогерка також зазначила, що сама досягла фінансової незалежності і вважає несправедливим, що її вважають меркантильною.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.